Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Kipróbáltam több hdmi kábelt, hdmi bemenetet, hdmi formátumot, másik tv-n, de mindenhol ilyen zöldes árnyalat volt a háttér. Korábban a hdmi kimenetet átállítottam rgb-re ycbcr-ről, mert szín átmeneti probléma volt a tévén. Aztán a tv-nek volt egy fw frissítése és gondoltam visszaállítom, hátha már jó. Nem is láttam problémát, így hagytam. De vszínűleg ez adta a zöldes hátteret. Bár próbálkoztam a fenti beállításokon kívül azzal is, hogy visszaállítom Magas rgb-re, de maradt a zöldes háttér. Mindegy, hagytam Magas rgb-n. És most hogy kérdezted, mennyire zöldes, gondoltam ránézek és tessék visszaállt sötét szürkére, amilyen volt. Érdekes, hogy gondoltam Kipróbálom, megint zöldes lesz-e, ha ycbcr-re állítom, de nem, maradt a szürkés háttér. Mindegy, hagyom Magas rgb-n, az a biztos. Amúgy az ATV+ nál is furcsa volt a zöldes háttér a megszokott sötét szürke helyett, de gondoltam, biztos alakítottak már megint vmit
végül most jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest