Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
BrandonXXV #730 üzenetére
A Himedia Q10 Pro egy HDD-t befogadó médialejátszónak szánt eszköz, sok hibával, 2 éve nem sikerült megoldani a hibákat, minden frissítés valamilyen hibát megold, +2-t eredményez, 5 hónapig bírtam, eladtam. A képminősége jó a Himediának de az Applenek szintén, szóval ha nem kell az USB és a HDD valamint optikai kimenet akkor nincs értelme másban gondolkodni, nagyon sok lejátszóm volt/van, az Apple TV 2 éve folyamatosan megvan, a sima 4-est 4K-ra cseréltem de semmi pénzért nem adnám el, a legstabilabb, legjobb eszköz, még akkor is ha most okoztak egy kis galibát az új frissítéssel ugyanis sok app esetében rossz lett a HDR-SDR konverzió valamint a Passtrough mód sem sikerült valami jól, de a HDR-SDR más javításra került, a többi meg azoknak gond akiknek nem jó a Multi CH PCM (ezt használom). Játszani is élmény rajta valamint van normális HBO GO, Netflix, Amazon Prime, stb. Az Android nem a legjobb rendszer médialejátszás szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő