Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz zazenke #6275 üzenetére

próbáltam utánanézni én is és azt találtam hogy a 2022 es modell még mindig nincs rendben a DV anyagokat rendre sima hdr ben tud csak lejátszani ha jól értelmezem - szerintem rosszul értelmezed, nem az a gond, hogy nem működik a Dolby Vision, hanem az, hogy néha fekete fekete lesz a kép, viszont van hang. Ez a 2022-es egyik hibája. A 2021-es és 2022-es között nagyjából ez a különbség, nem az, hogy a 2022-es SDR-ben viszi, míg a 2021-es DV-ben, én ilyennel nem találkoztam.
    Szerinted érdemes ennek ellenére a 2022 es modellt választani mert van rá esély hogy jön egy frissítés ami helyre teszi a dolgokat vagy már nem valószínű mert bő fél év múlva jön a 2024 es modell ahol rendezik ezt ? - nem tudom, mivel nincs újonnan 2021-es, így veszel egy 2022-est, lehet, hogy nálad soha nem jön elő a hiba, az is lehet, hogy olyan sűrűn fogsz vele találkozni, hogy már zavaró lesz. Amennyiben szoftveres hibáról van szó, akkor még akár javításra is kerülhet, de több, mint 1 éve nem jött össze a dolog. A QMS is zsákutcának tűnik, nem úgy működik, ahogy gondolnánk, lehet, hogy az okozza a problémát a 2022-es esetében.

#6276 tomp
    Az Infuse teljes optimalizálása még nem jelent meg tvOS 17-re. - Infuse-tól független a hiba, ami iránt érdeklődik.
    Majd a következő frissítéssel lesz jó. Addig marad a válogatós kedve. - ezt majd meglátjuk, de nem lesz eltérés a 2021-es és 2022-es között, pontosan ugyanúgy lesznek válogatósak.

• tomp

félisten

válasz zazenke #6275 üzenetére

Az Infuse teljes optimalizálása még nem jelent meg tvOS 17-re. Majd a következő frissítéssel lesz jó. Addig marad a válogatós kedve.

Új hozzászólás Aktív témák