- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981 #5663 üzenetére
Hogy lehet a Kodit és az Infuset összehasonlítani? Ez egyeseknek mániája, főleg úgy, hogy ez a platform nem erről szól. Akinek a Kodihoz van kedve, az nagyon mellé fog lőni ha Apple TV-ben gondolkozik. Tudom, a Kodi az INGYENES, nem kell pengetni érte, dehát egy sz@r mert az “áráért” a stream szolgáltatások sem támogatottak normálisan.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #5663 üzenetére
Na látod, erről írtam, te a csicsa híve vagy, akkor is ha nem annak nevezed. Testre szabod, más kinézetet szeretsz használni, stb, ez mind "csicsa", semmi köze a lejátszói képességekhez. Én tudom használni a Kodit, nekem a nulláról a működőképes mivoltáig kb. 1 óra a beállítás, itt értendő a különböző beállítások, paraméterezések, kiegészítők, advancedsettings, autostart.sh, stb konfigurálása, gyári felszín használata. Infuse meg 10 perc és az eredmény nagyjából ua.
a kodi legtöbb szempontot figyelembe véve jobban tetszik. - tetszik, az egy szubjektív dolog, mert nekem sem az Infuse tetszik a legjobban, de ettől még, mint lejátszó, jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged