Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Én a kép részletezettség szempontjából mondtam, a plex old, plex new, infuse hármasból, nekem az infuse a legjobb. Ha a nagy tesztet nézzük, ott is, számomra az élvonalban van. Mindezek ellenére, én azért továbbra is úgy gondolom itt van egy ízlésbeli szempont is, továbbá nem mindegy az sem honnan nézed és mekkora méretben.
A dvd korszakban amikor htpc-t használtam, avisynth scripteket használtunk átméretezésre, és hitviták voltak arról melyik algoritmus a jobb, milyen sharpen filter az ami még természetes stb. A mai jó minőségű 4K tartalmak vagy akár jó minőségű HD források esetében már kezd irreleváns lenni az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Autós topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Medence topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest