Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Azért ilyenről még nem hallottam, hogy az alkalmazások egyik napről a másikra nem fognak működni, néznék is nagyot. Ahogy említettem, lehet funkciókban nem fognak bővülni, de attól még a tartalom nagy valószínűleg fogyasztható marad. Elképzelhetőnek tartja azt valaki, hogy a dedikált Netflix gombbal a TV-t release után 4 évvel bekapcsolva majd fogadja egy felirat, hogy bocs, de túl öreg a TV-d?
Nem hiszem.
Egyébként nem flamelni jöttem, én is rajongói vagyok az Apple cuccoknak, de azért ennyire nem fekete-fehér a dolog. Amúgy ha az ember úgy érzi, hogy a TV-je már nem képes kiszolgálnia a beépített rendszerrel, vagy tényleg nagyon elhalad mellette már a kor, na akkor szerintem lehet egy jó turbó neki komplett TV csere helyett. Az OLED kijelzővel én sem 2-3 évre terveztem, reményeim szerint 6-8 évet is bírni fog a masina (légyszi
).
(#2853) devil-k
Amazon Firestick-kel már én is találkoztam, volt is a családban. Habár én nem használtam, de meg voltak vele elégedve a többiek. Főleg az ár-érték, ami lenyűgözte őket. Egyébként csak ismételni tudom magam, Apple TV valszeg azoknak egy nagyon jó választás, akik kihasználják az ökoszisztéma által nyújtott lehetőségeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest