Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbokappa
üzenetére
Ez nagyon jó! Elmehetnél stendupolni ezzel a beszélőkével! Ilyen jót már rég nevettem! 
(Nem sértésnek szánom, mert bár nem értek egyet, de a dumád az nagyon jó!)
-
schawo
titán
válasz
turbokappa
üzenetére
semmi baj, megvédünk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DraXoN
addikt
válasz
turbokappa
üzenetére
úgy tudod bizonyítani, hogy szereted őket, hogy "nekik adod a pénzed" (vásárolsz) ...
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.de gondolom nem szegeznek a fejedhez pisztolyt, nem kötelező váltani, csak ha már "kell" mert nem fut a cryzis 8 vagy az új verziós "youtube steamelő app" (na jó, ha munkára használjuk a gépet, akkor az adott "valami")...
én is még mindig FXelek .. miért? mert elég ... munkához jó (jobb mint a kortárs i5), és amennyit játszom és amit, arra is elég (igen, 60fps a cél, nincs freesync meg hasonló képes monitor.. sőt, vsync alapból be van nálam mindig kapcsolva hogy ne essen szét a kép)...
persze ... engem elkönyveltek itt már egyesek amd fanboynak/trollnak ... pedig van mindenféle rendszerem (igaz régebbiek most már, jó pár éve nem vettem saját célra "új" dolgot).. az mondjuk igaz, hogy nem szeretem az intelt, de főképp a múltbeli tisztességtelen versenyhúzásai miatt (és itt nem a athlon 64-es időszakra gondolok, jóval korábban is voltak igen "csúnya" húzásai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nagyon jó! Elmehetnél stendupolni ezzel a beszélőkével! Ilyen jót már rég nevettem! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.