Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Nem érzed ironikusnak, hogy a ph-n sírnak mert az intel rákényszerít a fejlesztésre. Az Amd pont ugyanezt marketingeli. Az userek meg egymást tüzelik fel, lakomát csapnak az intel porhüvelye felett.A kéjes mámorban egy utolsót kell rúgni az intel cafatjaiba, midőn leváltjuk a kékeket, és piros harci vonalakat festünk az arcunkra egyre mélyebbre kerülünk a fejlesztési kényszer mocsarába.
Most nincs ki megálljt parancsoljon hiszen örömtáncot járunk , hogy győztünk,veled vagyunk AMD!!!
Én meg rezzenéstelen arcal figyelem az őrületet, nem érzek kényszert hogy 3000 ryzent kelljen vennem, meg vagyok elégedve a nyomorúlt 8700-el,az agyonpachelt,a sebezhetőség miatt kiherélt már nem 12 szálas mert szerencsétlennek a másik 6 szálát elvették, kiírtották és sóval behintették.
Leszegett fejjel szégyenkezve hogy nekem csak egy 6 magis 6 szálas elárvult zabigyerekem van, akit nagyon drágán vettem...de mégis csak az enyém...zokogom belűl , némán összeszorított fogakkal és hallgatom az AMD marketingeseit hogy mi a jövőnek fejlesztünk.....Intel...Amd én szeretlek bennetek....ne bántsatok. -
pont ezért mondtam, az órajel működésről semmit se tudni... az látszik, hogy valóban kapott "külön hardvert" az arcfelismerésre.. az a "particle physics" érdekes.. túlzottan, nem tudom nem-e inkább valami bug (és valójában hibásan számolt), még külön egységgel is brutál lenne, de meg kell várni a véglegest...
a 3700u az még "csak zen+".. de mondjuk a geekbench valahogy mindig jobban feküdt az inteleknek "aránytalanul" (más programokhoz képest) ... gondolom lehet némi optimalizáció vagy kimondottan inteles fordítóval készül a pc-s változatuk...más kérdés, hogy szerintem zsákutca lesz ez a "mindenre külön hardver" a cpu-ba... idővel igencsak sok lesz a csak erre, csak arra jó egység a cpu-n belül és a majd "eszi" a sziliciumot... amdről tudni, ők a "mindenre jó" irányba mennek inkább, elvileg vgaban is csak akkor jönnek majd a RT képes egységgel, ha nem "égetnek el külön tranzisztort ami csak arra jó" megoldást tudnak csinálni... anno ezt mondták tavaly ősszel az RTX nvidia bemutatók után...
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest