- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
dajkopali #29 üzenetére
Csak a #27-es utolsó mondatát tudom ismételni.
Megjegyezném, a cracking szót sosem használták a netes betörésre, akkor a cracker miért is lett hirtelen netes betörő? Persze, tudom, ez az egész nem számít, a lényeg, hogy a hétköznapi olvasó már csak a szó hétköznapi értelme miatt (tör, törés, törő, stb.) is könnyebben meg tudja jegyezni, hogy itt egy betörőről van szó. (Kár, hogy az angolul a robber. Csak hát annó az a bizonyos hacker nem új fogalmat akart alkotni, hanem mindent a crackerekre akart fogni -- mellesleg szerintem irígységből is, mert hibáa volt ő a nagy hacker, valójában a közelébe sem szagolt az igazi crackerek tudásának...)
Az is követlezetlenség, hogy ugyebár a hackerek verik a mellüket, milyen jól meg tudják találni a netes betörésvédelmek gyenge pontjait (mellesleg nem véletlenül, hanem mert keresik). De ha valaki itt nem áll meg, az hopp, átlényegül crackerré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Series 11 - 46mm Jet Black Aluminium GPS S/M - 1 Év Apple Garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest