Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
dajkopali
üzenetére
Csak a #27-es utolsó mondatát tudom ismételni.

Megjegyezném, a cracking szót sosem használták a netes betörésre, akkor a cracker miért is lett hirtelen netes betörő? Persze, tudom, ez az egész nem számít, a lényeg, hogy a hétköznapi olvasó már csak a szó hétköznapi értelme miatt (tör, törés, törő, stb.) is könnyebben meg tudja jegyezni, hogy itt egy betörőről van szó. (Kár, hogy az angolul a robber. Csak hát annó az a bizonyos hacker nem új fogalmat akart alkotni, hanem mindent a crackerekre akart fogni -- mellesleg szerintem irígységből is, mert hibáa volt ő a nagy hacker, valójában a közelébe sem szagolt az igazi crackerek tudásának...)
Az is követlezetlenség, hogy ugyebár a hackerek verik a mellüket, milyen jól meg tudják találni a netes betörésvédelmek gyenge pontjait (mellesleg nem véletlenül, hanem mert keresik). De ha valaki itt nem áll meg, az hopp, átlényegül crackerré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi