- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Nekem meg jok, meg Canonos idoszakbol egy bulin egyszer rosszul raktam be egy Sandisk CF kartyat a 30D-be es elhajlitott 1-2 tut a CF slotban, viszont volt egy Kingston CF kartyam ami igy is mukodott, a joisten tudja hogy nem hasznalta azokat a pineket, mindenesetre megmentette azt az ejszakat es be tudtam fejezni a melot A Sandisk kartyaim kozul egyik se ment, haha.
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Felraktam a xiaomi.eu stable-bol a kovetkezo ROM-ot de nem tudom bekapcsolni a wifit. Jart mas is igy? Mi lehet a megoldas, problajam ujra rakni?
xiaomi.eu_multi_HMNote11_V13.0.9.0.RGCMIXM_v13-11-fastboot -
FeRkE
őstag
Van esetleg vkinek linkje bootloader nyitashoz Note 11-en? Gondolom nem kulonbozik nagyban a folyamat a Poco F2 Pro-nal levotol, de gondoltam megkerdem, hatha xiaomi.eu stable-t tervezek hasznalni ezen is, az F2 Pro-n bevalt.
-
FeRkE
őstag
válasz Fruityloops #151 üzenetére
Igen az X3-as Poco-val is szemezek egy ideje, es en sem estem hasra a X4 hardveretol. Foleg hogy visszalepes az X3-hoz kepest.
-
FeRkE
őstag
válasz gingerbalm #148 üzenetére
Milyen ROM van ratja gyarilag? Neztem, hogy lesz majd ra elvileg xiaomi.eu fele, PocoF2 Pro-n azt hasznalom teljes megelegedessel.
Ma nekem is megjott, egyenlore nem bontom ki, mert jovo heten bejelentik a Poco X4 Pro-t is, es gondolkozok azon is, ha jo arban lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest