- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGYI
csendes tag
Kedves FeRkE!
Sikerült megoldani a wifi problémát?Az én telóm ma megtalált egy frissítést, letöltöttem, feltettem és a wifi-t nem lehet bekapcsolni. A kis húzókapcsolót látszólag be lehet kapcsolni, de nem látja a hálózatokat, a saját wifi-met sem. Újraindítás megvolt, a wifi router pedig biztosan működik (most is azon keresztül írok). Az új ROM a MIUI Global13.0.10. ezelőtt at 5-ös végű volt fent, probléma nélkül.
Emellett a frissítés alatt a telefonban pihenő SD kártyát sem ismeri fel, holott laptop, és asztali gép tökéletesen kezeli. Más SD kártyát sem ismert fel, csak akkor használható SD kártya, ha "megjavíttatom", magyarul formázom.És még egy kérdésem lenne, a xiaomi.eu romot szeretném feltenni. hátha az jobb lesz, mert sajna annyi kisebb hibája volt az 5-ös végűnek is, hogy az számomra használhatatlan. Tehát kellene a xiaomi.eu_multi_HMNote11_V13.0.9.0.RGCMIXM_v13-11-fastboot.zip file. Igen ám, de minden link az ...RGKMIXM... nevűre mutat, képtelen vagyok a C-betűset megtalálni. A 326-os hozzászólásban levő linkre azt válaszolja, hogy a keresett ROM nem elérhető, válasszak másikat. Hol lehet hozzájutni a xiaomi.eu ROM-hoz? Egyébként a HMNote-ból hogyan derül ki, hogy ez épp a Redmi Note 11-re való ROM?
-
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
[en.miui.com/unlock] Ez a bootloader nyitó link.Ha jól értelmezem, akkor mivel nincs twrp, fastboot módban lehet feltelepíteni pc-ről a xiaomi.eu romokat. Az androidfilehost-on azt írja, hogy 36-an töltötték le eddig a legújabb eu romot. Az még nem olyan sok felhasználó.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
-
Fruityloops
tag
Kb. egy nagy nulla előrelépés az X4 pro egy sima X3 nfc-hez képest is. A procija nem sokkal erősebb, a parasztvakítás 108 mp-el meg tudjuk már jól mit hoz..(lásd note 10 pro) egy 48 mp-es redmi note 8 pro szebb képeket lő, csak azért mert 5g-t tud a procija meg amoled-es nem tudom megéri e leváltani az X3-as pocot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Nintendo Switch 2
- Internet fejlesztés országosan!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest