- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sniper elite #64 üzenetére
Igen, van még mit javítani. Ráfért volna ha még pár hétig visszatartják. Nem gond, szépen lassan javítanak mindent. Nem értem minek raktak bele egyáltalán singleplayert, a Ro eleve csak multis volt. Nevezték volna inkább el gyakorló módnak mint az első részben hiszen arra hasonlít leginkább.
A bukok néha zavaróak, nekem az újratöltésnél nagyon sokszor csinál hibás animációt, pl újratöltök és nem játszik animációt de kiírja hogy tele a tár, vagy puskáknál csak pakolja bele a lőszert végtelen ciklusban azután meg néha több is van a tárban mint kellene. A szerverkeresőjét sikerült már használhatóra megcsinálni de még mindig nem az igazi. A FOV-ot menüből valamiért csak 75 ig lehet állítani, remélem ezt legálisan átírhatom majd valahol. Párszor ki is lépett a játék, szóval bugos de nem játszhatatlanul.
Tegnap sokat játszottam vele, a pontozás elég érdekes. 9 killel voltam második úgy hogy az előttem lévő emberke 50-et ölt a mögöttem lévő meg 22-t, a területfoglalást nagyon sok pontot jelent, az ér a legkevesebbet ha területen kívül ölsz meg valakit. A pályák hatalmasak, szépen kidolgozottak és szvsz könnyen tanulhatók. Fegyókból mp40 lett a kedvenc akár 100m-en túl is találni lehet vele (irányzékot feljebb rakva nekem könnyebb), legkönnyebb fegyvernek a mégis félautomata puskákat tartom. Persze célzás nélkül egyikkel sem lehet szinte semmit sem eltalálni. Grafikából pár dolgot vissza kellet venni (valami occulsiont vagy mit) mert nem éreztem folyamatosnak a játékot (Ati 6950-esem van amin kéne mennie maxon fix 60-al). Amúgy grafikával nekem semmi bajom nincs, az előzőt sem azért játszottam mert csilivili lett volna. Néha az árnyékok átlógnak a falakon, legtöbbször az ellenfélé de persze nincs pofám végiglőni a falat, viszont kerítést nyugodt szívvel végigdarálok.
A kedvenc pályám eddig Pavlov, az tűnik a leginkább kiegyenlítettnek. Egy jó helyen spawnolt csapat eldöntheti azt hogy ki foglal területet, tehát a sqad leader-ek szerintem nagyon sokat számítanak, nem is mertem még bevállalni azt a kasztot és nem is ajánlom senki kezdőnek.
Korábban használtam ramdrive-ot hogy előbb beérjek és aljas módon lenyúlhassam a legjobb kasztokat de itt valamilyen oknál fogva alapból gyorsabban tölt be a játék és mindig jut miből választani (a mesterlövész viszik el elsőnek, az nem szokott nekem jutni de nem gond). Az első részben gyakran csak puska jutott. Aki puskával megy azt tisztelem, azzal jóval nehezebb menni mint a daráló kasztokkal, illetve támogató lövészként se egyszerű játszani.
Bekerült a VAC mellé az egyik számomra híresen sz*r csalásvédelem a PB, ebben a játékban érdekes módon eddig hibátlanul működik. (pedig ennél rosszabb már csak a kékhaláloztató szétfagyasztó nprotect van) Hozzáteszem RO1-ben sem tapasztaltam olyant hogy csalt volna valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest