Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #76 üzenetére
Igen, de ugyanazt a hatást éred el. A komoly szimulátorok (pl.: ARMA) is ugyanezt a megoldást használják.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #73 üzenetére
Reméltem, hogy nem kell még egyszer leírnom...
Az a zoomolás, az nem zoomolás. Te is ugyanúgy tudsz zoomolni a szemeddel. Tudod nézni tájat, vagy a rajta található fát.D.Orion: Szerintem az 1700-as évek óta szokás állítani az irányzékon.
-
D.Orion
veterán
válasz
MasterDeeJay #73 üzenetére
Köszi az infókat így kissé megnyugodtam. Sniper-ben én pont azt szerettem az első részben, hogy emelni kellett a fegyvert.
Lehet, hogy az nem volt élethű, de nekem bejött. A gyűjteményhez pedig gratulálok, igazi kincs.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #36 üzenetére
És ne feledkezzünk meg az új pályákról. zseniálisak.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #34 üzenetére
Szeritnem is igen jó kis játék lett ez. Még nagyon béta ugyan, de egyre jobb.
-
D.Orion
veterán
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Légy szíves szólj majd ha megnyitják a beta-t, kiváncsi vagyok, hogy mennyivel indul előbb.
Kephamos: Ilyet te hol olvastál?
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Sajna úgy néz ki, hogy két hetet késik a megjelenés. A bejelentésben azt mondták, hogy még csiszolni kell egy keveset a játékon, maradt még néhány hiba, amit ki kell javítani. Inkább várjunk még pár napot, minthogy rossz minőségű játékot akasszanak a nyakunkba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Konzol Screenshot
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest