Új hozzászólás Aktív témák
-
Koviisti
csendes tag
Tisztelt csoporttagok!
Csak most akadtam rá a realme x2 pro-ra. Xiaomi Note 10-et váltanék. Realme és a kamera....Hát elnezve a note 10 képeit... ( Szobafénynél elképesztő színtelen-fakó képeket képes lőni..) Realme nem tunik visszalépésnek még kamerás fronton se, es minden másban meg sokkal jobbBtel-nél itthon 140e bruttó, arukereson csupa jot irtak az uzletrol, remélem megbizhatoak is
Ennyiert jo vetelnek tunik. Esetleg személyes tapasztalatok a keszulekkel kapcsolatban? Az osszes hozzászolást elolvastam, de megkoszonom az ujakat is
a kamera egyáltalán nem tunik nekem a gyengejenek. Android 10-et megkapja??? Szoftveres támogatása-frissítése van olyan folyamatos mint egy xiaominak?? Koszonom szépen a válaszokat!!!
Innen venném: https://b-tel.hu/realme/13087-realme-x2-pro-dual-sim-128gb-8gb-ram-white.html?search_query=realme&results=5
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest