Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Mint kezdő Realmes-nek lenne pár kérdésem a veteránokhoz.Nagyon Köszönöm az esetleges válaszokat!
Jónéhány évig Xiaomi cuccaim voltak és a Xiaomi féle Miui rendszerének is vannak nyűgjei.Mostanában egyre több.De azt már legalább kiismertem.
Elalvás elött van egy olyan szokásom,hogy Ebookot olvastatok a telefonnal.Az Fbreader kömyolvasót és annak Tts pluginját használom hozzá.Az akkumlátor-Speciális beállításoknál kilöttem mindkét app optimalizációját és engedélyeztem a háttérfolyamataikat is.De pár perc után mindig elhallgat mert a rendszer egyszerűen kilövi.Van erre valamilyen megoldás?
Illetve barátkozzak meg azzal hogy a Realme Ui ennyire puritán?Már az is meglepő volt,hogy a témaáruházat külső forrásból kellett telepíteni.És az egyébként is kevés téma szinte semmit sem szab át.Sem a értesítési sávot sem az időjárás widgetet.Semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest