- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Ilyet találtam
Ez mennyire jó vajon?
[link] -
kerobi
senior tag
válasz
rambozsike #297 üzenetére
8/128?
Nekem 12/256 es meg mindg semmi.Mindeközben a 2 eves telom megkata a MIUI 13at. Mondjuk android11gyel
-
enginev3.0
félisten
válasz
rambozsike #297 üzenetére
Csak az irigység beszél belőlem
-
rambozsike
csendes tag
válasz
enginev3.0 #296 üzenetére
Nem kamu, nekem is jött harmadikán, fel is raktam, eddig sok érdekességet nem láttam (igaz, hogy nem is kerestem veszettül)...
-
enginev3.0
félisten
válasz
forintuser #294 üzenetére
Nincs itt semmi Update
Szerintem kamu -
gulupeti
senior tag
Még nekem sem adta be, pedig nézegetem az elmúlt hetekben folyamatosan..
Rohadt egy világ van, már itt is a diszkrimináció. -
forintuser
őstag
válasz
enginev3.0 #293 üzenetére
Én fél naponta végig zongorázom VPN-l a netet. De úgy is semmi. Németből.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
enginev3.0 #288 üzenetére
Nálam se (12/256GB). Jelenlegi: RMX3370_11_A.09
-
kerobi
senior tag
És milyen? bővebben? Lefőzi már a kávét?
-
kerobi
senior tag
válasz
hunnia1969 #285 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
hunnia1969 #287 üzenetére
Nálam még nincs
-
kerobi
senior tag
válasz
hunnia1969 #285 üzenetére
Milyen verzioszamra frissitesz rá? nekem nem jött meg. Használsz vpn.t?
-
hunnia1969
csendes tag
Megjött az Android 12 és a RUI 3.0
RMX3370_11_C02
Most töltöm éppen. -
enginev3.0
félisten
-
kerobi
senior tag
válasz
gulupeti #280 üzenetére
Én is megkaptam ma reggel. Vagyis azt állitani hogy megkaptam tulzás, mert ha én nem eroltetem a frissitést még mindig lógna. Semmi változást nem érzékelek, de annyira nem is várom az Rui 3-ast, mert megint minden kezdodik elolrol, bugok bugok hátán. Meg még itt is van felfedezni való amit eddig nem is gondoltam hogy kellhet, pl oldalsáv. Használ egyáltalán valaki oldalsávot? Én mátol igen
-
gulupeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #281 üzenetére
Rákerestem a verziószámra, gondolom ugyanazt jelenti nálunk is, annyi különbséggel, hogy mi a márciusi biztonsági javítás pakkal együtt kaptuk meg.
-
gulupeti
senior tag
Előbb megint jött frissítés a telóhoz "RMX3370_11_A.09", de még mindig nem az android 12
. El vannak csúszva a srácok... Ezt a frissítést Kína már novemberben megkapta 2021#11-es biztonsági frissítéssel együtt.
Update log:
SecurityUpdate Android security patch (2022#03)
System
Optimize system performance and safety, improve system stability and safety
Touch
Optimize the game touch, improve the control experience of some games in multiple scenarios
Camera
Optimize the brightness performance in some scenes of the rear camera
Optimize the anti-shake effect in the normal video mode at the rear to make the dynamic video anti-shake performance stronger
Optimize the skin color performance of camera portraits to make the captured portraits more natural and beautiful
Battery
Improve power consumption in some scenarios and increase battery life
Temperature rise
Improve the temperature rise performance of some small games, and make the body temperature rise more comfortable
Display
Improve the color display effect in some scenes
Network
Optimize mobile phone network performance in multiple scenarios to improve network smooth experience
Fix the problem of probabilistic secondary card dropping signal in individual network community environment
Wireless
Enhance cross-screen interconnection function, enjoy high-end interconnection experience
Tripartite Application
Support high-swipe display in Kuan application smart mode
Adapt to the 90-frame high brush of Peace Elite (the game needs to be upgraded to the latest version) to further enhance the high brush experience -
-
Bela52
tag
Űdvözlet mindenkinek.Nekem is síkerűlt vennem egy 12-250gb,zöld színű kivitelben. Nagyon megvagyok elégedve, vele.
-
warezxts
senior tag
Ha valakinek van tippje hol lehet most a legolcsóbban megbízható forrásból beszerezni, ne tartsa magában
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Én is váltottam erre a készülékre Poco F3-ról. A kérdésem az lenne az alsó kamera melletti "vaku" az az vagy csak kamu? Mert sehogy se láttam hogy működne.
-
A térerő meg ott ahol lakom, ahol dolgozom, a siralmas kategóriában van. 1-2 pálcika a pocoval és ezzel legalább tudok hívni és tudnak hívni. Páromnak (is) volt MI 9T anno. Telekommal neki otthon volt olyan, hogy elszállt a jel. Én is gyakran az udvar felé megyek, mert szakadozik a jel, yettellel. Hátul a kisházban nincs is. A mobilnet alig megy. 4G is csoda, mert innen 200m-re max 2G van. Melóban az ablak felé kell tartani a telefont ha nagyobb média anyagot küldök, de gyakran maga a hálózat sem jó ha minden más egyébként jó lenne. Szóval a tető téma is alapból fontos.
Dunakanyarban lakom egyébként. Völgyben fent a hegyen. -
Köszi a véleményt. A Samsung nem jött át, illetve Samsung, ára irreálisan magas, még a plusz is, exonisosszal meg nem vinném. A Xiaomi 12 akkuban gyenge, allja 6 óra kijelzőidő kell, árban sem olcsó, de a s22 alatt lenne. A oneplus 10 pro is drága, illetve nem nagyon kapni, de azért követem. Maradt a gt2 pro, "csak" 300k körül van és minden teszt alapján bejött. Hát majd kiderül, lassan jó lenne userek véleményét olvasni.
Ja és még 1 dolog: A realme kijelzője az egyetlen ami nem ívelt. Az a munkában a fólia miatt nagyon fontos, hogy rendes üvegfólia tudjon rámenni. -
kerobi
senior tag
válasz
Kolondrum #268 üzenetére
Nekem is xiaomi-jaim voltak a blackberry után, most van előszór Realme. Nem rossz hétköznapi használatra, de en dolgozom vele és a jelszint valahogy töredezett. Írták is a fejlesztok valahol hogy a jelfogadás simább lesz a következő verzioban. Azt várom, ha nem jön be eladom a neo 2-t sajna. Pedig szép kis telo és tényleg jo hétköznapi feladatokra. Sokan panaszkodnak a battery drainre és melegedésre. Nem tudom, én nem játszom vele. A következő telom már samsung lesz az legalább megbízható. Látom te GT2-t akarsz venni, az már más kategoria a jelvétel is erősebb. Én az explorer edition rendeltem meg, de visszamondtam, mert nem láttam támogatottságot hozzá, de a legjobb szerintem fotózás terén is. Rengeteg más teloval összevetettem a képeket. Volteről nem tudok nyilatkozni sohasem használtam.
-
A 12 üzemidő téren a siralmas kategória (gsm aréna) + yt. Anno a MI 11i-t azért adtam el 2 nap alatt és hát az veri üzemidőben a 12 sorozatot. A 12X-ről most ne beszéljünk azt már nem akarok. A realme mindenben jó lenne, de érdekes módon ha embert kérdezek róla akkor szidja.
Egyébként Blackberry váltás óta Xiaomin vagyok, most lenne a váltás.
Csak tölt 18W-al a realme is. Az OS meg tudjuk hogy nem egy MIUI. A poco f2-esen egyébként tölt nem gyári töltőn is többel mint 18W-al. Igaz egyetlen töltővel. A 18 fölé nem is akarok menni. Mind1, követem a dolgot. Mint ahogy autónál, itt is mindennek utána nézek és nyomkodni is fogom. Ha sikerül. -
kerobi
senior tag
válasz
Kolondrum #265 üzenetére
A saját töltöjével gyorsan tölt de más eszköz meg ezzel a töltövel nem tölt gyorsan pl xiaomi.
Nem rossz a 12 sorozat csak jóval drágább. a 12x kb hasonló és majdnem dupla áru
A 12-esre már gondolkodás nélkül lecserélném. Az a baj mikor MIUI-t használsz azt szidod, ha RUI-t akkor meg azt. -
Sziasztok! Xiaomi 12 sorozat kiesett ezért-azért (kár). Oneplus 10 pro jó lenne de drága. Maradt a GT2 pro. No de mi igaz abból, hogy a töltés csak a saját töltőjével megy gyorsan? 18W sem megy idegen töltővel? Igaz ez ennél is? Illetve a VoLTE is jó lenne ha menne (yettel..) Neo2-nél mi a helyzet ezekkel?
-
kerobi
senior tag
Megvan a 08 a 06 ról. Semmi változás.
-
kerobi
senior tag
Nemsokára jön uj frissítés de még mindig nem a rui 3.0. Sajnos a data network még mindig gatya marad. Vissza kellett tennem a simet a régi telefonomba, hogy tudjak dolgozni uber-rel. Hétköznapi használatra jó, de vele dolgozni rémálom. Mindenki előbb kapott rendelést mint én.
Ti tudtok verification code-ot igényelni? -
petertakacs
csendes tag
Sziasztok!
Többen jeleztetek itt egész jó SoT-t, illetve 2 napos használatot is. Használtok valamilyen extra beállítást, app-tiltást, energiatakarékos mód, stb.?
Nekem a 8 órának a felét sikerült eddig elérnem úgy, hogy este 16% körül volt az akksi.
Sajnos vannak olyan napok 7-22 között nem vagyok otthon és töltő sincs a közelben, este már izgulnom kell, nehogy lemerüljek.2 SIM van a készülékben, ez lehet esetleg a gyengébb SoT oka?
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki esetleg külföldről rendelte be és ha igen honnan, ami megbízható? A szürkés/feketés hátoldalút venném meg de az magyarországon nem érhető el. Illetve megtudnátok mondani hogy a hátulja és a telefon oldala milyen anyagból van?
-
kerobi
senior tag
Sziasztok hivás rögzités van ezen a telón? vagy 3th party appot kell használnom? ha igen melyiket javasoljátok?
-
bostone
addikt
Játszik itt valaki mobilon? A játék fókusz módból való kilépés nem bugos egy picit?
-
tiszolczi
csendes tag
Köszi a javaslatot!
A Nord2 mellett valóban a kicsit jobb kamera (DxOMark 116 vs. 106 pont), a jobb szoftver és a hangnémító gomb szól.
A Neo2 mellett pedig minden más. Eleve nem Mediatek és gyorsabb is a proci, jobb és nagyobb kijelző, 24 bit/192 kHz hangminőség, nagyobb akksi, jobb GPS, és speciel nekem jobban is tetszik.
Már csak hogy a topicjában kicsit fényezzük a telefont.
A szoftveren nem aggódom, több helyen is írják, hogy a ColorOS összeér majd a különböző márkaneveken eladott telefonokon. És 2 főverziót a Neo2-re is ígérnek.
Persze szinte ugyanaz a két telefon, ezért lehet feldobok majd egy régi bélást, melyiket válasszam.
Köszi! -
kerobi
senior tag
válasz
tiszolczi #253 üzenetére
Attol függ mire használod. Én azt mondanám Nord 2. Jobb támogatottság, kicsit jobb fotók. De lassabb.
-
tiszolczi
csendes tag
Német Amazonon most elég jó árban van a 8/128-as változat. Kb. 1 hetes szállítással, postaköltséggel együtt 117 ropi alatt áll meg. Már ha esetleg valaki itt a topicban érdeklődve nézelődik, mint ahogyan én is.
Ez és a Nord2 között vacillálok. A sznobizmus és a racionalitás vívódik bennem, melyik BBK terméket válasszam. -
forintuser
őstag
válasz
enginev3.0 #250 üzenetére
Ismerni se ismerek olyat, akinek sikerült volna.
-
kerobi
senior tag
válasz
enginev3.0 #250 üzenetére
Nem ajánlott a béta.
-
enginev3.0
félisten
Valakinek sikerült belépni a beta programba?
-
TigerDzsó
tag
Csak én nem találok olyan widget-et, amivel egyből hívni tudok?
Illetve az AOD megjelenő ikonok méretét nem lehet állítani? -
minilego
senior tag
Szivarognak az infók a gt neo 3-rol
-
kerobi
senior tag
válasz
csabi0805 #244 üzenetére
Nekem 12/256 van es azt mondom a 8/128 doszt elég. Az adb-s uninstallnal megvan a veszelye hogy valami nem indul el rendesen. Bar mar megoldottak a twrp s ujratelepitest meg a soft unbricket is szoval lehet kiserletezni. Nagyon kis furge teló én szeretem, de azt vettem eszre, hogy nem kapok annyi megrendelést uberen keresztül. Megneztem a jelszinteket minimum 1/3 os jelerossegem van minden frekin. En biztatnalak, hogy vedd meg. Van par apro bug, de hétköznapi hasznalatra első osztalyu. A kamera sajnos gyenge. Frissítést ritkan kap. Ketelkedem benne, hogy valaha megkapja a coloros12-t realme UI3 mal
-
csabi0805
senior tag
válasz
enginev3.0 #243 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Szemezek én is a telefonnal!
A következő lenne a kérdésem.
Sok előre telepített biszbasz alkalmazással van tele?Illetve ezeket lelehet törölni róla?
A rendszer frissítések normálisan megérkeznek? -
kerobi
senior tag
Sikerült felfrissítenem a rendszert. Fel kellett tenni a Tunnelbear VPN-t és Germany-t kiválasztva már felment az A.06 az A.03-rol. Az android bizti frissítése Idén Januári lett. Semmi változás nincs csak annyi hogy melegszik a hátulja. Nameg a alkalmazásfiók automatikusan felhozza a billentyuzetet
. Az éjszakai fotón még mindig ott a fehér foltosodás.
-
elmunkas
csendes tag
B-tel-től rendeltem, 1 nap alatt megjött és 127000Ft volt. Mindenképp feketét vagy kéket szerettem volna 8GB verzióban és ők tűntek a legjobb boltnak, sajnos ezeket a kiadásokat nem lehet kapni Mediaban vagy más nagyobb üzletben.
Realme UI 2.0 (ColorOS 11) van rajta.
Gyors merülés nálam nincs, 6 óra sot eddig és még 33% a töltöttség, pedig első töltés és egész nap telepítgettem, configoltam ezen kívül minden ami rossz neki be van kapcsolva folyamatosan (bt,nfc,wifi,mobilnet,gps). -
kerobi
senior tag
válasz
elmunkas #236 üzenetére
Honnan rendelted? Milyen rendszer van rajta? Szerintem a gyári tok átmenetileg jó, bár nem sokat véd (atomtámadástól főleg nem), de legalább nem fázik a teló és cserébe jó csuszos. És galambszürke. Találtam a gyors merülésre egy megoldást:
- lemeríted csutkára míg ki nem kapocsol
- rárakod a töltőt kikapcsolt állapotban
- feltöltöd 100 ra
Most próbálom bár már jónak kezd tűnni ha így folytatja lesz 8 ora SOT.
A gyári fólia tényleg jó, de szerintem nincs értelme hacsak gyémánt bányában nem dolgozol.
Nekem az egyik negativum, hogy nem frissiti fel a legujabb rendszerre. Remélem azért a februárban jövő realme ui3.0-at már venni fogja. De ez csak az UI a rendszer colorOS11. Mint az OPPO-nak. A másik hogy az egyes alkalmazások lassan indulnak el pl Uber driver. -
elmunkas
csendes tag
Megérkezett az én készülékem is, 8GB 128Gb fekete verzió. Nálam Xiaomi Mi 8-at váltott, ma egész nap nyomkodtam, de sikerült a végére átköltözni rá. Nagyon tetszik eddig, a UI hihetetlenül jobb mint a MIUI. A gyári tok nagyon gagyi ezt leszámítva nem tudok negatívumot mondani, sokkal jobb mint amire számítottam.
Milyen tokot ajánlatok rá?
A gyári fóliáról mi a vélemény? -
kerobi
senior tag
válasz
minilego #233 üzenetére
Nem tudom eldönteni, de komolyan. Fényes műanyagszerű, üveghatású. Szép. Szerintem műanyag vastag fényes lakbevonattal. Szerintem nem számít a hátlap ugyis tokban lesz.
Én ezeket rendeltem hozzá:
1.
2.
Kezdem megkedvelni csak hát ez a gyors merülés... percenként 1% böngészéssel. Szívesen ráraknám a legújabb rendszert ha vki tudna segíteni. Azt hogy tudom megnézni milyen frekiket támogat a telefon? -
kerobi
senior tag
válasz
aprokaroka87 #229 üzenetére
1-2%. Ez nem processzorigényes feladat. Radasul látványosan merül az akksi.
-
kerobi
senior tag
válasz
minilego #230 üzenetére
ez volt árulva de akkor 395 euroert
Semmit nem tudok rola, hogy támogat e pl b20-at. Azt irják, jo ez mindenhova. Persze a kinai verzio is, mégsincs benne b20, csak a fekában. Furcsállom is, hogy kinaban elerhetetlen a zöld global ezeknek meg van. Persze attol meg lehet, hogy én nem tudok rola...
Nem küldöm vissza még mert egyelore mukodik a teló 1-2 hét teszt után leveszem a gyári foliat is, mert nincs értelme. Ezek kemény uvegek. A mi note 10 2 éves zsebben hordva és karcmentes. -
kerobi
senior tag
válasz
minilego #226 üzenetére
Miért?
Megjött a készülék. Vegyesek az érzelmeim. Nem rossz, de a 2 éves xiaomimat csak sebességben és kijelzöben veri. A telefon zsugorfoliazva jött meg, de kibontás után nyilvánvaló volt, hogy ez egy visszaküldött és/vagy felujitott termék. Látszott némi használati nyom a telon és a tok enyhén karcos is. Egy óra simogatás után merült 6 százalékot, de mitöl??
A 2021-es decemberi fw van rajta nem frissül, de találtam 2022es januárit. Azt szeretném feltenni és remélem BL lockolt keszulékre is fel lehet. Ha van jó rendszeretek akkor szivesen venném. Na meg a telepites folyamatát is. Pl a alkalmazásfiók nem nagyon akar visszamenni fokepernyore. Nem rossz telefon egyebként.
-
minilego
senior tag
Ugy b@s7a a csoromet ez a zöld, hogy megrendeltem
-
kerobi
senior tag
Ok sikerült 143e ert kapnom zöld és 12-256 ban a Gomibo.co.uk-rol. Kedden itt lesz, már nagyon várom. Majd beszámolok róla. Egy Xiaomi Note 10-nel fog együtt dolgozni.
-
kerobi
senior tag
Köszi bár ilyen egyszeru lenne, de én UK-ben élek. Itt a 8-128 ast tudnám megvenni 150e ft körul. Arra is gondoltam megrendelem otthon és anyumék elkuldenék postán ajándékként vagy értékcsökkent termékkent 150 font alatt. Visszamondtam az explorer-t amit sajnálok, hogy a cég nem törödik vele. Vadhajtásként kezelik. Ha kinábol rendelem olcsobb a neo2, de ott a vám, plusz marciusban jönne meg. Mindenképpen a Globalt venném az mindenhol jó. Es honnan szerezték a zöldet Globalban bontatlanul?
-
gulupeti
senior tag
Szia,
CN Sealed Box: the phone is China Version with sealed box, which supports Multi-languages and OTA update. You could install the Google service via below link: https://apkpure.com/google-play-store/com.android.vending
Rá tudod tenni ezek szerint, de miért lenne ez jó üzlet? Azt viszont nem értem. A frekvenciasávok különbsége szerintem inkább hardveres, mint szoftveres dolog, régen legalábbis így volt, sok telefont rendeltem kintről annak idején. Olcsóbb volt a teló, de pl. nem támogatta az FDD-LTE-t ami nálunk szükséges volt, csak a TD-LTE-t, ergo nem volt itthon 4g-d vagy nem mindenhol. És ez a különbség most is megvan a leírás szerint, nincs pl. B20 frekvenciasáv támogatás, amit a vidéki, gyérebben lakott körkényen használnak tudomásom szerint.
És bár tudom, hogy itthon nem kapható a teló 8/128-as verzióban, zöld színben, de akármelyik boltban is több garanciád van, mintha vissza kellene küldened Kínába.
8/128 kint 139 ezer, itthon más színben megkapod már 125-ért.
12/256 kint 187 ezer, itthon pedig megkapod 160 - 165 ezerért, tuti, hogy hivatalos garival.
Nem akarlak lebeszélni, de nekem ez nem tűnik jó üzletnek még ha nem is kell áfát fizetned itthon. -
kerobi
senior tag
Sziasztok rendeltem, Aliról egy GT master explorer-t. Tudom ez nem az a topic, de még nem küldték ki a készüléket és gondolkozom a visszamondásán, mert problémás készüléknek tűnik. A GT neo2 lenne a másik esélyes. Kérésem az lenne, hogy ha a kínai sealed zöld hátlapos verziót veszem (vagányabb) , akkor rá tudom tenni a Globalt? A frekisávok a hardvertöl vagy szoftvertöl függenek?
-
gulupeti
senior tag
válasz
Luck Dragon #219 üzenetére
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #212 üzenetére
Pedig nem láttam mit írtál minilego-nak, mielőtt válaszoltam neki, de elég egybehangzó a véleményünk Sot ügyben.
-
gulupeti
senior tag
válasz
minilego #211 üzenetére
A hátlap jó kérdés...
én is találkoztam műanyag és üveg infoval is. Nekem inkább műanyagnak tűnik, de nem ilyen fényes, ujjlenyomat gyűjtő felület, kivéve a két fekete sávot. Az akár üveg is lehet, fene tudja.
Akku rendben van, túl sok időm nincs mostanában nyomogatni, általában 2 naponta töltöm, tehát mondjuk hétfő reggeltől kedd estig simán kibírja, így csinálok vele kb. 5 óra kijelző időt (egy napi nyüstöléssel szerintem 7-8 óra), ilyenkor 20-25% környékén van, felrakom töltőre, elmegyek tusolni és mire visszaérek, tele is van.
Kamera szerintem rendben van, nem ez a készülék erőssége, de a felhasználók 90-95%-ának nem lesz vele gondja.
Néhány fénykép:
Szeretem, nem bántam meg, hogy e készülék mellett döntöttem. Működésével kapcsolatban semmiféle anomáliát nem tapasztaltam.
-
minilego
senior tag
válasz
enginev3.0 #214 üzenetére
Azt megkoszonnem, mert én arról ugranek. Most nem ez a realme telefonod van?
-
minilego
senior tag
válasz
enginev3.0 #212 üzenetére
Nem érezhető, hogy műanyag? Kíváncsi lennék jobb-e a kamerája egy p20 pro hoz képest...
a portré fotóról nem olvastam jókat. Ez tényleg szar? Mert a p20 pro szépeket csinal
-
minilego
senior tag
válasz
enginev3.0 #210 üzenetére
Valójában miből van a hátlap? Műanyag, fém vagy üveg? Mert már mind a 3 anyagot láttam videóban. Az akku hogy bírja, kamerája milyen?
-
minilego
senior tag
Milyen tapasztalatok vannak? Van valakinek zöld színben?
-
minilego
senior tag
Ugy néz ki egy ilyen fogja váltani a p20 Pro-mat.
-
elmunkas
csendes tag
Sziasztok!
A közel jövőben tervezek GT Neo2 készülékre váltalni.
Van közületek valaki aki K&H mobilbankot használ? Működik az alkalmazás?Furának tűnhet a kérdés, de kollégám OnePlus Nord 2 telefonján nem működik a mobilbank mert szerintük rootolt a telefon miközben direktben a OnePlustól vette, nem módosított rajta semmit csak telepítette és egyből rootoltnak jelezte. K&H ügyfélszolgálat szerint gyárilag módosított az android az a hiba. Ez egy nagyon gyenge vicc szerintem (mert mindegyik az, kivéve Pixel), de ők annyival elrendezték, hogy ez van nincs mit tenni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tarbela777 #203 üzenetére
Igen, tudom, de nem szeretem a tokot
Ezt be kell nyelni sajnos, de így marad a garancia, stb... Nekem körbe van fóliázva, sajnos az elalvás nem volt az opciók között -
tarbela777
tag
válasz
enginev3.0 #202 üzenetére
Szia! Ezért jó az ütésálló védőtok, persze nem a gyári. Én sem ejtettem le még sosem telefont, de biztonság kedvéért mindegyiket ütésálló tokban tartottam. Nekem a zöld hátlapos van meg ebből a telóból és szerintem baromi vagány, először gondolkodtam azon, hogy tok nélküli lesz, csak foliázom. Azért a biztonság kedvéért csak rendeltem hozzá egy tokot mielőtt megvettem és feltettem rá azonnal. A telót első útján fejmagasságból betonra sikerült ejtenem, pont a sarkára, majd perdült egyet és pofára esett. Tok nélkül ez minimum kijelző, de lehet, hogy egyéb törés vagy repedés is. Így viszont még egy karcolás sem lett a telefonon.
Szerintem az örökérvényű mondást erre is át lehet írni: Két telefontulajdonos létezik, az egyik már leejtette, a másik majd le fogja ejteni a telefonját. -
enginev3.0
félisten
Vonaton elaludtam és kiesett a kezemből, kb 1 méter magasról, megrepedt a kijelző
Megkérdeztem a hivatalos szervizt, 32ezerFt a csere, javítással együtt
Szerintem elég jó ár az átlag 50-70ezres kijelző cserékhez képest
Szóval sajnos muszáj leszek túl lenni rajta
Soha egyetlen telefonom sem ejtettem le, vagy törtem össze -
M1Bali
tag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam a klubhoz.
Egyenlőre minden remek. Egy dolog hiányzik nekem, vagy csak én nem találok ilyen beállítási lehetőséget, hogy az aktuális szolgáltató nevét kiírja az értesítési sávra. A régi készülékem (Huawei Mate 9) ezt tudta, ezért hiányzik. Valaki talált ilyen beállítási lehetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest