- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem, sajnos nem fejeztem be. A baj, hogy voltak rajta komoly hiányosságok, főleg a kinézetén még. A visszajelző fények dizájnja nem sikerült az igazira, ahogyan a CM jel sem. Kicsiben nagyon nehezen tudtam sablonozni, a szabadkézi tehetségem pedig nem elég jó. Ez lenne az első nyilvános munkám PH!-n, és mit sem ér, ha néhány rosszul sikerült külsőséggel elrontom a bemutatkozásom. Ezért döntöttem úgy, hogy nem adom ki még a kezeim közül.
A határidő után el kellett mennem nyaralni, azután munkaügyben kellett elutaznom otthonról, most itthon vagyok hétfőig, utána megint nem, így nem tudtam még azóta sem befejezni, de amint leteszem itthon a sejhajom be fogom fejezni, mert nem sok kell már neki.
-
Kitartás kolléga!
Én tegnap (valószínűleg napszúrás miatt) szétrobbanó fejjel próbáltam túlélni a napot. Nemhogy az egérrel nem tudtam foglalkozni, de kihívás volt még inni is. Kicsit kedvem szegte, hogy a mai nap be kéne fejeznem, és sok minden nem úgy lesz megoldva, ahogyan szerettem volna.
Másrészről, rengeteget tanulunk minden egyes új munka közben, amibe belevágunk. Ha nincs ez a verseny, valószínűleg én sem próbálok soha pulzusmérőt építeni
-
-
-
-
Tegnap fotózás helyett inkább dolgoztam, (lemerült a fényképező, és úgy voltam vele, hogy amíg tölt, csinálok valamit. Úgy belelendültem, hogy 4 óra alvást hagytam magamnak munka előtt. Fotó így nem lett.
A helyet elég drasztikusan oldottam meg, na de nem spoilerezek, majd jönnek a fotók
-
A legfontosabb: Ne kérjen senki bocsánatot. Nem olyan téma, hogy életem álmát valósítom meg, csak nekem kell, és ne szóljon bele senki. Ellenkezőleg! Valami olyat akarok csinálni, ami amellett hogy klassz, nem csak nekem tetszik, hanem a nagyérdeműnek is. A tervek sem olyan konkrétak, vagy előrehaladottak, hogy ne fogadnék meg egy-egy jó ötletet.
(Igen, a használat közbeni értesítés miatt lesz benne a rezgő motor. Az már csak hab lenne a tortán, ha végre rájönnék, hogy milyen infót ad a játék a gépnek/kontrollernek, amikor rezgésre kényszeríti. Akkor még arra is lehetne írni valamit.)
Szerk: Az értesítőt elsősorban azért álmodtam meg, mert speciel én amikor tanulok, mindig elkezd járni az agyam, hogy mi van, ha pont most jön az email a vizsgámról, vagy tesznek ki a fb csoportba valami fontosat. Ezért percenként nézem ezeket, és néha le is ragadok, mert "jjjééé milyen klassz képeket rakott fel ez", "jé milyen érdekes cikket rakott ki az". Így meg hatékonyan tudnék tanulni emailre várva is
-
Nagyon köszönöm, ilyen, és ehhez hasonló gondolatok forogtak bennem. Főleg azért is volt kérdéses bennem az elhelyezés, mert f.ngom sincs, hogy hol lesz eltakarva a legkevésbé használat közben.
Szeretnék rekonstruálható dokumentációt csinálni, meg fogod benne látni.
Rövid tömör spoiler, hogy be akarok építeni az egérbe egy mikrokontrollert, amivel könnyítem a benne elvégzendő feladatokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest