Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
válasz
razorbenke92 #5 üzenetére
Értem, kíváncsian várom, nagyon érdekel a dolog!
Még az elhelyezéshez annyit, h először én is a használat közbenire gondoltam... de mondom, rajta van a kezem, talán a gomboknál van egy kis rész ami látszik, de mondom ha használom a monitort lesem nem az egeret! Ekkor ugrott be, h pl. én sokszor ha csinálom egyéb dolgom, a monitort kikapcsolom, de megy a gép, ezért, ha az egér mutatná, h jött egy értesítés az frankó volna, mert csak odapillantok és tudom, mindenzt a monitor ki-be kapcsolgatása nélkül! Ezért is tetszett nagyon meg az ötlet. Szóval szerintem ne azt figyeld, h használat közben mennyire lehet látni, hanem ha távolabb vagy a géptől, akkor jól lehessen látni.
Bocsi, h így belepofátlankodtam, természetesen csak a véleményem mondtam, nem e szerint kell megvalósítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brave
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest