Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
Szem-kéz koordinációval függ össze a dolog tudtommal. Sajnos az enyém rosszabb. Ezért vagyok kénytelen alacsony érzékenységgel játszani (vállból tépni az egeret). Ha nem így játszok nemhogy nem javulok /szinten tartom magam/, hanem egyszerűen egy értelmes mozdulatot nem tudok megtenni. Egy ajtón nem találok be. Nemhogy eltaláljak valakit. Ez van. Nekem ezzel kell élnem.
-
WolfheartGR
őstag
Marketing. Különbséget teszünk kínai és japán Omron között. Aztán van amelyiket 5millió kattintásra hitelesítik, van amelyiket 10millióra. Az kínai na az szar. A hozzászólásaid alapján tartalak tájékozatlannak, amiben csak megerősítettél. Nem kell ehhez ismerjelek. Még csak jobb játékosnak sem kell lennem. Egyszerű olvasottság kérdése, valamint tapasztalatszerzésé.
Zsömi: [link]
-
WolfheartGR
őstag
Senki nem kábít semmivel. Nekem az 518-am kapcsolói bírják, a low sens miatt viszont megtörött a kábele az egérnek. Kábelcsere előtt áll (javítva lett nem az igazi). Valamint az sem mindegy milyen mikrokapcsoló van az egérben. Ugyanis a kínai Omronok nem bírják annyira mint a japánok : [link]. De vannak ezen kívül is mikrokapcsolómárkák. A DB jóféle egér, azt nem is olyan könnyű gallyravágni mint a Rokkantokat. De ugye nem minden jó ami Rézer/Lodcsitek/Sztílszériesz satöbbi. De legalább vannak jó cuccaik.
Ja és káromkodással nem lehet elfedni a tájékozatlanságot. ^^TESCO-Zsömle: Látom nem értél még végére a kálváriádnak.
-
WolfheartGR
őstag
Roccat meg a minőség mi? Tessék: [link], [link]. Esetleg a Roccat tulajok topikja-ban is érdemes körülnézni. Ezzel ellentétben az Ikarimat 400cpin használom, talpakat kellett egy éves vegyes használat után cserélnem rajta mert elkopott, ezen felül semmi baja az égegyadta világon.
Pedig én pont úgy kaszálok 50-60 centin ahogy neked nem kényelmes [link].
Persze minden gyártónál vannak gyengébben sikerült darabok. SS-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest