Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
megsülni szerintem nem fog, de a mai álláspontom az, hogy inkább egy "kinövés" lesz a projektor oldalán, minél vékonyabb kivitelben...
(egyébként eredetileg power led lett volna beépítve, csak a kici kínai kitolt velem és 26$-ért küldött utángyártott lámpát bele... - ja mielőtt kérdeznéd: 50 wattos led-el próbálkoztam de a projektor adottságai miatt kevés volt a fénymennyiség.. konkrétan a lámpa fényét 3 útra bontotta és így már kevés lett a lumen... esetleg ha 3x50watt lett volna talán elég lenne - de annyi hely meg nincs benne - talán DLP-vel kellene próbálkozni..) -
doberman
senior tag
gondolatébresztő írás, gratula!
én is eljutottam idáig, de még folytatom : van egy "felélesztett" más által megunt, régebben lámpahibás projektorom. Na abba szerelem bele. Otthon már úgyis üzemel nas, tv stream szerver... szerintem a többit már sejted...apropó: a hang-al mi lett végül is? oké hdmi, de ha a tv-outról megy a kép, honnan veszel hangot? (én egy apró usb-s hangkártyát használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest