Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Origins nagyon adta,remélem ez is hozza a szintet
-
magic2
tag
Szerintem el van írva a dátum. Augusztus lesz az az Április.
-
Jó játék lesz. Az előző része is kötelező darab a stílus kedvelőinek!
-
DeFranco
nagyúr
Rayman...
(kicsit figyelhetnétek jobban, most már minden cikkre jut legalább egy, de inkább több komoly typo... vagy egyből a címben, headerben van benne, vagy az egész cikkben konzekvensen van elírva a játék neve. Nem szoktam rajta rugózni, de ez már igen zavaró, most is csak tippelni tudtam, hogy a Rayman-ról van szó, és nem valami bollywoodi projekt Ramanról a legendás zsaruról)
-
ldave
félisten
válasz
Physicist03 #2 üzenetére
Lehet később még kiadják, Origins is megjelent PC-re.
-
Physicist03
senior tag
válasz
shouryuken #1 üzenetére
Sajnos PC-re nem jön.
-
shouryuken
senior tag
Pc-re nem jön? Nekem nagyon bejött az Origins, na meg a telefonos Jungle Run is jó móka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest