Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz Geri Bátyó #40 üzenetére
De azt nem értem, hogy a TSMC, Samsung is azt csinálja ha jól látom, hogy több vasat tart a tűzben.
Értem ez alatt, hogy elkezdi tervezni/kísérletezni a 12 nmen, de közben már kotyvaszt 7 nmen,meg 7+ EOV de már készíti elő a 5öt...stb.
Lehet nem pontos a sorrendem, de talán érthető amit mondani akarok.
Az intel a 10 nm-t már több éve reszelgeti, miért nincs egy alternatíva a tarsolyban ?
Miért égetett el fél évtizedet a csak a 10nmre?Nekem ez a fura.
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Segal
veterán
válasz Geri Bátyó #40 üzenetére
Arról most is olvashatsz
Meteor Lake névvel írnak róla és talán 2022 a megjelenés de szerintem kizárt dolog"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest