- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Szép kis ház, meg is nézem a gyártó oldalát
-
törölt tag
válasz
Neovenator #15 üzenetére
Én az elérhetőségéről semmit nem tudtam, csak hogy létezik és egyre átgondoltabb lett a ráncfelvarrásokkal. Még én is sajnálom, pedig csak hírekből ismertem.
-
Neovenator
senior tag
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Konkurencia az tényleg lett, a'ight...de talán a beszüntetés helyett inkább a tömegtermeléssel kellett volna próbálkozni, nem ezzel a csöpögtetős, prémium ár, várólista szisztémával...persze, hogy mindenki lemásolta, mert nagyszerűen sikerült anno...sajnálom egyébként.
-
törölt tag
válasz
Neovenator #13 üzenetére
Az indoklás szerint a mostani benga alkatrészekkel "kevésbé vonzó" az eredeti dizájn. Szerintem a konkurencia is erősebb mellé. Lesz elvileg utódmodell, de nem találtam arról semmit, hogy ez csak lőzung-e, vagy tényleg, és mikorra várható.
-
törölt tag
válasz
Neovenator #10 üzenetére
Nem vagyok nagy térfogatfetisiszta, de van ennek tudtommal ITX-es tesója is, amibe kb. ugyanaz fér, mint ebbe. Először azt hittem, hogy arról szól a cikk, azért nyitottam meg.
Ez az mATX nekem is fura ebben a formában, de lapozom tovább, ill. majd csekkolom a Lian-Li A4 H2O-t, az képekről jobban tetszik. Ilyen a formám, ITX-ben kezdek gondolkodni és richtig kivonják a piacról az nCase M1-et. Pedig még az Aurumokhoz is ment volna dizájnban.
-
Neovenator
senior tag
Micro ATX ház, 1 darab grafikus kártyahellyel, hatalmas, funkciótlan üres terekkel, kiegészítő kártyák nyílásai nélkül...nulla.
-
Televan74
nagyúr
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
-
Televan74
nagyúr
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én léghűtés párti vagyok!
-
Predatorr
őstag
Korán sikerült ellőni a hét viccét, pedig még nincs is szombati ajánló...
-
Televan74
nagyúr
Az a Riser kábel iszonyúan bénán lett megoldva. Ami egy 57.000 Ft -os ház esetében igen csak kínos. Raijinteknek vannak jó és olcsóbb házai. Pl. a Thetis is ilyen.
-
fatpingvin
addikt
a kialakítás nem rossz, de... mindig van de. akkor éri meg ha a függőleges kártyahelyre csak egy darab bővítőkártyát akarsz pakolni, így a riserrel együtt oké, ha nem is olcsó.
nyilván ez a target application, de azért na. az tetszik hogy viszonylag kicsi az egész. a routerem köré biztos nem vennék ilyen házatde ha valaki imádja a dizájnos gépeket és viszonylag kis helyen akar elférni akkor értelmezhető.
-
bambano
titán
jól látom, hogy a pcie riser vezetékét át kell húzni a procihűtő felett?
ekkora bakot lőni...szerk: közben tovább olvastam. jól látom.
-
fecke78
senior tag
Legalább drága,és csúnya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tesztelt ház két verzióban kapható, de mindkettőre igaz, hogy inkább vízhűtést dobjunk mellé a kosárba.
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest