- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Szép kis ház, meg is nézem a gyártó oldalát
Fancy quote placeholder
-
törölt tag
válasz Neovenator #15 üzenetére
Én az elérhetőségéről semmit nem tudtam, csak hogy létezik és egyre átgondoltabb lett a ráncfelvarrásokkal. Még én is sajnálom, pedig csak hírekből ismertem.
-
Neovenator
senior tag
válasz #72042496 #14 üzenetére
Konkurencia az tényleg lett, a'ight...de talán a beszüntetés helyett inkább a tömegtermeléssel kellett volna próbálkozni, nem ezzel a csöpögtetős, prémium ár, várólista szisztémával...persze, hogy mindenki lemásolta, mert nagyszerűen sikerült anno...sajnálom egyébként.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
törölt tag
válasz Neovenator #13 üzenetére
Az indoklás szerint a mostani benga alkatrészekkel "kevésbé vonzó" az eredeti dizájn. Szerintem a konkurencia is erősebb mellé. Lesz elvileg utódmodell, de nem találtam arról semmit, hogy ez csak lőzung-e, vagy tényleg, és mikorra várható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Neovenator #10 üzenetére
Nem vagyok nagy térfogatfetisiszta, de van ennek tudtommal ITX-es tesója is, amibe kb. ugyanaz fér, mint ebbe. Először azt hittem, hogy arról szól a cikk, azért nyitottam meg.
Ez az mATX nekem is fura ebben a formában, de lapozom tovább, ill. majd csekkolom a Lian-Li A4 H2O-t, az képekről jobban tetszik. Ilyen a formám, ITX-ben kezdek gondolkodni és richtig kivonják a piacról az nCase M1-et. Pedig még az Aurumokhoz is ment volna dizájnban.
[ Szerkesztve ]
-
Neovenator
senior tag
Micro ATX ház, 1 darab grafikus kártyahellyel, hatalmas, funkciótlan üres terekkel, kiegészítő kártyák nyílásai nélkül...nulla.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
-
Predatorr
őstag
Korán sikerült ellőni a hét viccét, pedig még nincs is szombati ajánló...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
fatpingvin
addikt
-
Televan74
nagyúr
Az a Riser kábel iszonyúan bénán lett megoldva. Ami egy 57.000 Ft -os ház esetében igen csak kínos. Raijinteknek vannak jó és olcsóbb házai. Pl. a Thetis is ilyen.
Mindenbe beleugatok!!!
-
fatpingvin
addikt
a kialakítás nem rossz, de... mindig van de. akkor éri meg ha a függőleges kártyahelyre csak egy darab bővítőkártyát akarsz pakolni, így a riserrel együtt oké, ha nem is olcsó.
nyilván ez a target application, de azért na. az tetszik hogy viszonylag kicsi az egész. a routerem köré biztos nem vennék ilyen házat de ha valaki imádja a dizájnos gépeket és viszonylag kis helyen akar elférni akkor értelmezhető.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
bambano
titán
jól látom, hogy a pcie riser vezetékét át kell húzni a procihűtő felett?
ekkora bakot lőni...szerk: közben tovább olvastam. jól látom.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
fecke78
senior tag
Legalább drága,és csúnya
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Garanciális be quiet! Dark Rock Elite RGB
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés