- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Butcher-HUN #47 üzenetére
-
Butcher-HUN
senior tag
Megérkezett az első és szerintem nem utolsó javítás a RAGE-hez. Bővebb info itt: [link]
-
maszi99
őstag
Tesztelni kellett volna tisztességesen, és nem gagyin kiadni
-
--Rawlings--
tag
1 evvel ezelott bementem a mekibe... Kertem egy bigmac-et... Mondtam, hogy a kolat jeg nelkul kerem... Majd a no odanyomott a kezembe egy ures papirpoharat...
Mondom: -ezzel mit csinaljak kiscsillag?
-hat toltsd ki magadnak!! (es ugy nez ram mint valami tahora)
erre en: -a szendvicset bemenjek megsutni helyetted 1300 ert?eszem megall... ez a pofatlan sporolas az ugyfeleken... onkiszolgalo penztar, automata, felig kesz szamitogepes jatekok 10k-ert (es meg a vegen baszakodhatsz kurva gecis szoftverekkel meg configolhatsz jajj de jo)... meg az "5870 mar tul oreg neki, de az ujabb 6850-en meg megy egy darabig..." (ami mellesleg egy szarabb kari)... nah meg ezek a grafika-hajhasz jatekok... mar egy eve h eladtam az elegge jo kis masinamat... es meg is vagyok nelkule.. tok folosleges az egeszre penzt aldozni... kapjak be ezek a szar jatekaikat...
-
-
csimpok
aktív tag
Lol basszus még próbálgasson drivereket az ember, meg cfg-ben turkáljon... Mi lesz a következő lépés, pár év múlva majd kiadják a félkész játék forráskódját, aztán fejlesztgesse mindenki ahogy tudja?
Azért sajnálom azokat, akik nem értenek a géphez, csak megvették a játékot, hogy egy jót szórakozzanak...
-
Silenzio
addikt
Szerintem ennél többet egyelőre grafikailag nem is tud. És még csak fel se melegszik tőle a vga-m, ez is intő jel.
Lenry: ezt cfg-vel orvosolni lehet, a Rage topikban már 3 napja leírták a teendőt. AMD kártyával ugyanez a helyzet, tehát gondolom nem driverfüggő. Én kicsit még belebütyköltem a cfg-be, több cache-t adtam meg a textúráknak, és még faszább lett tőle a teljesítmény, viszont - dobpergést kérek- bugzik tőle a játék. Szerintem ezzel a cuccal még sok gond lesz.
-
-
-
sti10p
senior tag
Nvidia kártyákkal konkrétan mit bugzik a játék?
-
kisbalázs
tag
Ha múltkor azt mondták hogy a videókártya drájvörök miatt rosz akkor most mit segít ezen a paccs?
-
daneeeeee
aktív tag
Most mit mondjak (Az ID-től) Ez nevetséges!?!
-
fasterware
aktív tag
Add meg Uram Isten rögtön a patch - et.
Biztos nem hallottak annakidején a Crysis 2 háborgásokról, hogy nem lehet a grafikát személyreszabni, vagy semmiből nem tanulnak a fejlesztők? -
LÁZ
addikt
-
nmania
csendes tag
Nálam is hasonlóképpen működött az 5750-esemen, ha kikapcsolod a Catalyst AI-t, akkor nem lesz ezzel gond, viszont furcsa textúrahibák jönnek elő nálam, ehhez hasonlóak.
-
ddekany
veterán
Érdekes, hogy ilyen esetekben nem éri meg pár hónappal később kiadni. Elvégre a negatív visszhang valahol csak csökkenti az eladások számát. Az meg fel se merüljön senkiben, hogy nem tudták, mikor kiadták, hogy olyan gondok vannak vele amilyenek. Teljesen kizárt, elvégre a PC-s protot készítők is PC-n dolgoznak, és biztosan nem csak egyfélén. Teljesen alap, hogy mikor valaki egy játék grafikai enginejét készíti, folyamatosan próbálgatja egy valag videókártyán. Egyszerűen valamiért megéri pénzügyileg lebőgni majd patch-elni... mondom, fel nem fogom miért.
-
Butcher-HUN
senior tag
Végre egy jó hír csak csinálják! Textúra hibát leszámítva nekem nagyon bejön a játék. Csomó küldetést megcsináltam már. Játékmenetileg, hangulatilag én azt kaptam amit vártam csak hát az a textúra hiba...
-
AGE-T
őstag
Sokszor kiderül, tesztelés alatt, hogy bizony kaka a koncepció, de gyakran az "okos" vezetés beleerőlteti, és addig megy a hajcihő, a QA és a programozók között, hogy kifutnak az időből. Kiadnak valamit, és mehet a patchelés ezerrel. QA meg szívja a fogát, a fórum bejegyzéseken. Ez is egy konzol game, semmi pc-s nincs benne. Azért is lett ilyen fostaliga, én is megvettem 0.-ik napon, és még mindig nem tudok vele játszani, mert logók után nincs élet.
-
csaabz
őstag
Sok-sok éve készül ez a játék, nem gondoltam volna, hogy pont az ID ad ki egy ilyen "problémás" darabot...
-
LÁZ
addikt
válasz
afterburner_ #23 üzenetére
nekem nem tünt fel a dolog, lehet a vészink a gond
-
afterburner_
őstag
én nem tudom mi a fene van, de ettől a rage-től kifolyik a szemem... 1920-ban játszom de akkora a csávó keze, meg minden olyan közel van mint a halo 2-ben anno mikor pc-n nyomtam, gondolom mert konzolra lett tervezve + kibaszott nagy tv-re, aminél ha távolról nézed nincs gáz...de ez másnak nem tűnt fel? csak én nem tudok játszani vele, vagy a vsync miatt folyik ki a szemem ?
cserewarrior : a GTA 4-nekem sokkal élvezetesebb volt pc-n mint xboxon. bár tény hogy pc-n is bebeakadt... de az még konzolon is
-
LÁZ
addikt
Aszongya a főnők, hogy holnap lesz a napja..
-
Archer
őstag
"a jelen technika nincs még felkészítve azokra a megoldásokra, amiket az id tech 5 alkalmaz" - most őszintén, a játékos szemszögéből ezt ki nem sz.rja le? Akkor tegyenek bele olyan megoldásokat, amikre már fel van készítve a technika. Itt vannak a bika VGA-k, sok magos procik, sok-sok giga RAM, a nagy id ha ezek ellenére sem tud egy technikailag normális játékot kiadni, zárják be a bazárt aztán menjenek el a City Interactive-hoz állásinterjúra, ott még elmegy ez a szint. Aki kiadja a játékért a 8-9k-t, gondolom nem egy év múlva akar vele játszani, amikor már lesz alá vas.
-
válasz
LeslieG Jr. #16 üzenetére
egyértelműen látszik egyébként a konzolok magasabb prioritása, meg az is, hogy a jelen technika nincs még felkészítve azokra a megoldásokra, amiket az id tech 5 alkalmaz (javaslom Rage topik - Abu hszei)
nálam amúgy jól fut
-
LÁZ
addikt
errő beszéltünk, kapnak 3órát...ööö...10percet, hogy public legyen
-
LeslieG Jr.
őstag
-
Erdei88
veterán
Mikor adják? Azt kellett volna bejelenti, hogy már ki is adták...
-
dorten
tag
Én lemaradtam RAGE -el. Hogy is van akkor, behirdették tutira, megjelent, és megint nem tartották be a felét sem a dolgoknak, és még grafikailag is kuka? Ez csak PC -n áll fent, vagy konzolon is?
-
Manbal
senior tag
Kimaxolva se szebb egy picit sem... az okádék minőségű textúrákat nem lehet orvosolni grafikai beállításokkal...
-
-
mert így fizetünk is érte, meg bétateszteljük is a játékot nekik...
-
Silencer83
addikt
mire itt az uj VGA-m remelem kinn a patch is
-
alapból hülye ötlet volt ez a "na majd a játék szabályozza magát, hogy meglegyen a fix 60FPS. asse baj, ha szarul néz ki"
köszönöm szépen, én 45 FPS-en is élvezem a játékot, pláne, ha az úgy szebb...
-
EczkE
veterán
Alapból így kellett volna kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bethesda bejelentette, hogy már készül a pc-s patch, ami teljes grafikai beállításokat tesz majd lehetővé.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest