- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
Hali,
Legkésőbb csütörtökön tervezem egy 5870es megvételét. Abban erősítsetek meg, hogy ugye az 500W-os FSP Everest 80PLUS bőven kielégíti majd ezzel a vga-val is a konfigom? Nem gondolnám, hogy nem de azért kell a megerősítés. 4890 1GB OC-m volt előtte. A másik kérdésem az lenne, hogy a köv márkák közül melyiket ajánlanátok a leginkább mert nekem eddig mindíg Sapphire-om volt de most nagyon szemezek az XFX-el mert számomra csomagolásra meg design-ra igényesebbnek tűnik de tudom hogy nem ez a lényeg. Igazából azt nem értem, hogy az ASUS az 118e Ft a Sapphire 101e Ft és az összes többi 99 körül van, Gigabyte, XFX... Az árkülönbség minek tudható be? Mert mindegyikhez van DiRT2 direkt megnéztem... szóval felteszem akkor a beszállítás/hozzáférhetőség körül kell lennie vminek de azért bennem van a bogár, hogy nem e valami a minőséggel van... Sapphire ugye mióta van csak ati vga-t gyárt szóval ott nem lehet gond, de pl pont az XFX ami nV-s volt csak sokáig most már egy ideje gyárt ati-t is... hmm szóval nem tudok dönteni. Sapphire vga-mal volt már olyan h x16-os pcie helyett csak x4-et ment és ment is vissza cserére. :S
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest