Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Hali,
Legkésőbb csütörtökön tervezem egy 5870es megvételét.
Abban erősítsetek meg, hogy ugye az 500W-os FSP Everest 80PLUS bőven kielégíti majd ezzel a vga-val is a konfigom?
Nem gondolnám, hogy nem de azért kell a megerősítés.
4890 1GB OC-m volt előtte. A másik kérdésem az lenne, hogy a köv márkák közül melyiket ajánlanátok a leginkább mert nekem eddig mindíg Sapphire-om volt de most nagyon szemezek az XFX-el mert számomra csomagolásra meg design-ra igényesebbnek tűnik de tudom hogy nem ez a lényeg.
Igazából azt nem értem, hogy az ASUS az 118e Ft a Sapphire 101e Ft és az összes többi 99 körül van, Gigabyte, XFX... Az árkülönbség minek tudható be? Mert mindegyikhez van DiRT2 direkt megnéztem... szóval felteszem akkor a beszállítás/hozzáférhetőség körül kell lennie vminek de azért bennem van a bogár, hogy nem e valami a minőséggel van... Sapphire ugye mióta van csak ati vga-t gyárt szóval ott nem lehet gond, de pl pont az XFX ami nV-s volt csak sokáig most már egy ideje gyárt ati-t is... hmm szóval nem tudok dönteni.
Sapphire vga-mal volt már olyan h x16-os pcie helyett csak x4-et ment és ment is vissza cserére. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged