Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

őstag

Hali,

Legkésőbb csütörtökön tervezem egy 5870es megvételét. :) Abban erősítsetek meg, hogy ugye az 500W-os FSP Everest 80PLUS bőven kielégíti majd ezzel a vga-val is a konfigom? :) Nem gondolnám, hogy nem de azért kell a megerősítés. :D 4890 1GB OC-m volt előtte. A másik kérdésem az lenne, hogy a köv márkák közül melyiket ajánlanátok a leginkább mert nekem eddig mindíg Sapphire-om volt de most nagyon szemezek az XFX-el mert számomra csomagolásra meg design-ra igényesebbnek tűnik de tudom hogy nem ez a lényeg. :) Igazából azt nem értem, hogy az ASUS az 118e Ft a Sapphire 101e Ft és az összes többi 99 körül van, Gigabyte, XFX... Az árkülönbség minek tudható be? Mert mindegyikhez van DiRT2 direkt megnéztem... szóval felteszem akkor a beszállítás/hozzáférhetőség körül kell lennie vminek de azért bennem van a bogár, hogy nem e valami a minőséggel van... Sapphire ugye mióta van csak ati vga-t gyárt szóval ott nem lehet gond, de pl pont az XFX ami nV-s volt csak sokáig most már egy ideje gyárt ati-t is... hmm szóval nem tudok dönteni. :) Sapphire vga-mal volt már olyan h x16-os pcie helyett csak x4-et ment és ment is vissza cserére. :S

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák