- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Hali,
Legkésőbb csütörtökön tervezem egy 5870es megvételét.
Abban erősítsetek meg, hogy ugye az 500W-os FSP Everest 80PLUS bőven kielégíti majd ezzel a vga-val is a konfigom?
Nem gondolnám, hogy nem de azért kell a megerősítés.
4890 1GB OC-m volt előtte. A másik kérdésem az lenne, hogy a köv márkák közül melyiket ajánlanátok a leginkább mert nekem eddig mindíg Sapphire-om volt de most nagyon szemezek az XFX-el mert számomra csomagolásra meg design-ra igényesebbnek tűnik de tudom hogy nem ez a lényeg.
Igazából azt nem értem, hogy az ASUS az 118e Ft a Sapphire 101e Ft és az összes többi 99 körül van, Gigabyte, XFX... Az árkülönbség minek tudható be? Mert mindegyikhez van DiRT2 direkt megnéztem... szóval felteszem akkor a beszállítás/hozzáférhetőség körül kell lennie vminek de azért bennem van a bogár, hogy nem e valami a minőséggel van... Sapphire ugye mióta van csak ati vga-t gyárt szóval ott nem lehet gond, de pl pont az XFX ami nV-s volt csak sokáig most már egy ideje gyárt ati-t is... hmm szóval nem tudok dönteni.
Sapphire vga-mal volt már olyan h x16-os pcie helyett csak x4-et ment és ment is vissza cserére. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hálózati / IP kamera
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest