Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
CPT.Pirk #278 üzenetére
Vulkán +1... nemhiába kapadozik az Ms... Platformfüggelen és ,működik... nem kell driverfrissités ,anyámkínja .
Ha megirják jól... (vagy úgy ahogy )akkor megy ... ha nem akkor meg a játékfeljesztő csinálja meg ha kell neki a pénzt... nemár az oprendszer +driver korrigálja a dolgokat. -
-
válasz
CPT.Pirk #266 üzenetére
"Mind a két információ a Win10 újdonságait taglaló cikkekben volt, vissza kellene nézni a híreket. Az FPS többlet dolgot azt hiszem maga az MS is tényként kezelte, mint indokot a W10-re váltásra."
Na ja ha az Ms tényként kezeli... ez belőlem max egy laza félmosolyt fakaszt...
Hangrendszernél meg ha asio driveres kártyám van akkor a win -nek sok beleszólása nincs...
Azt hittem visszatér az a rendszer ,hogy a játék miegyéb közvetlen el tudja érni a kártyát -
válasz
CPT.Pirk #263 üzenetére
"Ez nem csak személyes tapasztalat, tényszerűen több fps-t kapsz W10-el, mert egészen más a grafikus alrendszer benne. Ez mérésekkel igazolt dolog."
pl?"Zenét is értelmesebb W10 alatt hallgatni mint Win7-en (külső ASIO drivert nem nézve), mert végre kivették a mixert meg az egyéb köztes rétegeket amik késleltetéseket okoztak, így már párban van ezen a téren a Windows egy bármilyen Linuxal, míg korábban nem ez volt a helyzet."
ez viszont nagyon érdekelne... viszont általában ASIO drivers hangkártyáim vannak... viszont a zenét szeretem.
Most viszont mezei alaplapi recsegöm van... és nem hallok igazán különbséget.... tudsz mutatni egy oldalt ahol van ilyen teszt? -
-
Kansas
addikt
Stabil oprendszernek hívtam, nem tökéletesnek - másrészt kérdéses, hogy 1000 userből hány szívja be ezt... kétségtelen, annak mindig nagyon fáj, aki igen, de én pl az összes olyan hibát megúsztam, amit az elmúlt években nagy dobra vertek, amiket meg nem úsztam meg(kisebb cuccok), azokat relatíve könnyen javítottam magamnak.
Az egy dolog, ami engem is bosszant(azon kívül, hogy nézhetne ki jobban) az, hogy a Win7-hez képest macerásabb recovery módban indítani(régen: F8).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mostantól nem csak a Microsoft partnerei férhetnek hozzá a szükséges állományokhoz.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest