Hirdetés
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ellenben akinek fontos a pénz jobban jár a konzollal, mert annyit nem kell költeni rá"
Ez sajnos nem igaz.150-200e HUF egy játék PC. Egy PC játék ára 2e-4e HUF, ha vár az ember pár hónapot vmi akcióra, és megéri várni, mert addig jönnek a patchek, ingyen DLC-k, modok, stb. Ja, és a PC multi ingyen van
120e egy PS4. Egy konzol játék a megfelelő helyen 12e HUF (van ahol 15e), amiből pár hónap múlva is csak 10e lesz. Hosszútávon kb. egálban vannak, ha azt nézzük, hogy néha fejleszted a PC-t. Konzol játékoknál nincsenek akciók..
Amúgy meg Tomb Raider pont jobb egér+bill. kombóval, mint kontrollerrel szvsz.
Bármely TPS jobb lenne egér+bill. kombóval, én valahogy nem csípem, ha az auto-aim céloz, és nem én!Tipikus példa az Uncharted, rosszul voltam az auto-aimtől végig, de pl. amiket írtál még (Batman, AC4, autós játékok), azokra valóban megfelelő a kontroller.
-
n.e.o.one
csendes tag
Ebben a pillanatban tényleg nem nagyon éri meg pc-t venni/fejleszteni, de az egyáltalán kicsit túlzás nekem. Főleg azért mert a FPS párti vagyok, és egy kontrollerrel számomra élvezhetetlen lenne a játék. Ráadásul PC-n van egy rakás indie játék, mmo-k. Megértem ha ezek téged egyáltalán nem érdekelnek. Ízlések és pofonok. Ha lesz is konzolom nálam mindig a PC marad a kedvenc.
-
Neked nem kell.
Sok sikert az FPS-ekhez meg a TPS-ekhez kontrollerrel.Azt miért felejti el mindenki, hogy konzolon kb. egy vagyont fizetsz a játékokért, amiknek nem igen csökken az áruk, miközben PC-n 3-7,5 EUR-ért lehet kis türelemmel (pár hónap, néha fél év) játékokat venni.
-
n.e.o.one
csendes tag
Tudom, és ennek örülök is. Mint mondtam az új konzolok nagyon erősek lesznek, egy darabig bármelyik PC-t lekörözik [link] de ez sem fog sokáig tartani, ha ezeket is 7-10 évre tervezik. Pár év múlva ugyan itt fogunk tartani, hogy semmi fejlődés. Szomorú ez az exclusivitás is. Lesz ps 4-en, meg xbox one-on is 10-10 nagyon jó játék... amik exclusivak. Ha valaki mindet ki szeretné próbálni (PC-seket is) akkor ott tart hogy fél millió csak a hardverek.
Ha az exclusivitás annyit jelentene hogy egy-két év múlva az adott játék minden platformon elérhető lenne (de nem olyan gányolt szintem mint pl a gta 4 pc-n) akkor sokkal mérsékeltebb lenne a konzol vs. pc, és a ps vs box "háború". De hát pénz beszélAmúgy az előző hozzászólásomhoz hozzátenném [Ezt] egyszerűen priceless
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xbox Series X hibátlan működéssel jótállással!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest