Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
Még annyit hozzáfűznék a kontroller vs. egér+bill témához, hogy PC-n a felhasználó dönti el hogy mit használ. Van egy logitech kontrollerem, és van pár játék amit ezzel szeretek játszani (pl AC). A konzloknál viszont nincs választási lehetőségem. Lehetne, de hát a Sony és az MS nem szeretné hogy legyen
Mindegyik platformnak vannak előnyei és hátrányai, amikkel még napokig offolhatnánk itt, aminek ugye semmi értelme. Érdemes mindenkinek utánajárni ezeknek a pro és kontráknak, végiggondolnia őket, és eldöntenie hogy melyik platform mellett teszi le a voksát, és nem szabad a marketingnek csúfolt agymosásnak hinni. -
n.e.o.one
csendes tag
Ebben a pillanatban tényleg nem nagyon éri meg pc-t venni/fejleszteni, de az egyáltalán kicsit túlzás nekem. Főleg azért mert a FPS párti vagyok, és egy kontrollerrel számomra élvezhetetlen lenne a játék. Ráadásul PC-n van egy rakás indie játék, mmo-k. Megértem ha ezek téged egyáltalán nem érdekelnek. Ízlések és pofonok. Ha lesz is konzolom nálam mindig a PC marad a kedvenc.
-
n.e.o.one
csendes tag
Tudom, és ennek örülök is. Mint mondtam az új konzolok nagyon erősek lesznek, egy darabig bármelyik PC-t lekörözik [link] de ez sem fog sokáig tartani, ha ezeket is 7-10 évre tervezik. Pár év múlva ugyan itt fogunk tartani, hogy semmi fejlődés. Szomorú ez az exclusivitás is. Lesz ps 4-en, meg xbox one-on is 10-10 nagyon jó játék... amik exclusivak. Ha valaki mindet ki szeretné próbálni (PC-seket is) akkor ott tart hogy fél millió csak a hardverek.
Ha az exclusivitás annyit jelentene hogy egy-két év múlva az adott játék minden platformon elérhető lenne (de nem olyan gányolt szintem mint pl a gta 4 pc-n) akkor sokkal mérsékeltebb lenne a konzol vs. pc, és a ps vs box "háború". De hát pénz beszélAmúgy az előző hozzászólásomhoz hozzátenném [Ezt] egyszerűen priceless
-
n.e.o.one
csendes tag
"valami komoly szociális problémád lehet"
Ezt miből szűrted le?"Senki nem bántotta a pc -t nyugodj meg."
"PC -n meg hemzsegnek""A konzolok fölényét le kell nyeljed, nem tudsz mit csinálni. Ez van."
Tudom jól hogy a nextgen konzolok bivalyerősek lesznek. Nem is a gépekkel van a bajom (talán én is veszek egyet az exclusive címek miatt) hanem a felhasználók beképzeltségéből. Korábban is láttam egy hírnél valami olyasmit írtál hogy " A PC-sek csak béta tesztelték a Diablo 3-at" Baromi vicces voltál tényleg
A casual weekend warriorok miatt egyre butábbak és egyszerűbbek lesznek a játékok. Az AC 3-at is lebutították, a Crysis 3 is a legnehezebb fokozaton is olyan könnyű, hogy majdnem elaludtam játék közben.
A konzolosok folyamatosan szidják a PC-t (nem mondom hogy fordítva nincs így), közben meg pont hogy a konzolosok igénytelensége miatt butulnak folyamatosan a játékok. (a grafikai fejlettség meg egy helyben toporog)Azt az másolt szövegek inkább nem is kommentálnám
-
n.e.o.one
csendes tag
Ezt úgy mondtad mintha ti konzolosok valami felsőbbrendű lények lennétek (kis túlzással). Leszállhatnál a magaslóról. Ha már a multi a téma, a kedvencem az MW2-es lobbyrendszer, vagy nem tudom hogy hívják, amikor a játékosok közül lesz valaki a szerver. "Minek dedikált szerverek, a konzolosoknak jó lesz a 100-200 ping is, és ezt persze belehányjuk a PC verzióba is". Ugyan ez van a GTA 4-nél is, már bánom hogy megvettem. Inkább multizok a CS GO-val, ahol az átlag pingem 15 (volt már 8 is), és ha netán feljönne egy csaló, azt az admin 2 perc múlva bannolja (a 120 fps-ről nem is beszélve). De ti csak játszatok a beépített aimbottal, havi 5 euróért, ha nektek ennyi is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest