Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Vigyázz, nehogy agyrázkódást kapj.
A TPS-el semmi baj nincs gamepaddal, konkrétan jobb, mint billentyűzettel. Tomb Raider-hez is alapból kapcsoltam be a gamepadot most tavasszal, például. FPS-el is lehet boldogulni ha Single.
BF4-re marad is a PC, mert túl komplex, hogy gamepaddal toljam, ellenben:
GTA5, Batman: Arkham Origins, AC4: Black Flag, Watch_Dogs tökéletes lesz gamepaddal, ahogy az autósok meg főleg.Mindegy, mert nekem marad mindhárom: PC, Xbox One és PS4, ellenben akinek fontos a pénz jobban jár a konzollal, mert annyit nem kell költeni rá.
n.e.o.one: Szeretem az RPG-t, amíg mondjuk Fallout vagy Elder Scrolls a neve. Mivel moddolható mindkettő jobb rá a PC, de ha nem lenne ilyen nyitott a Bethesda moddolás engedélyezése szempontjából, akkor mindegy lenne. SkyUI sokat javít Skyrim-en pl. azt aláírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest