- Nikon DSLR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autóhifi
- Milyen SSD-t vegyek?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ellenben akinek fontos a pénz jobban jár a konzollal, mert annyit nem kell költeni rá"
Ez sajnos nem igaz.150-200e HUF egy játék PC. Egy PC játék ára 2e-4e HUF, ha vár az ember pár hónapot vmi akcióra, és megéri várni, mert addig jönnek a patchek, ingyen DLC-k, modok, stb. Ja, és a PC multi ingyen van

120e egy PS4. Egy konzol játék a megfelelő helyen 12e HUF (van ahol 15e), amiből pár hónap múlva is csak 10e lesz. Hosszútávon kb. egálban vannak, ha azt nézzük, hogy néha fejleszted a PC-t. Konzol játékoknál nincsenek akciók..
Amúgy meg Tomb Raider pont jobb egér+bill. kombóval, mint kontrollerrel szvsz.
Bármely TPS jobb lenne egér+bill. kombóval, én valahogy nem csípem, ha az auto-aim céloz, és nem én!
Tipikus példa az Uncharted, rosszul voltam az auto-aimtől végig, de pl. amiket írtál még (Batman, AC4, autós játékok), azokra valóban megfelelő a kontroller.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Legion Go 512GB/ Garanciás 2027.02.12-ig/Ingyen Foxpost/beszámítás van
- XBOX Series X 1TB SSD konzol üzletből 6 hónap garanciával!
- Playstation 5 lemezes 825GB, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 500GB konzol eladó + INGYEN POSTA
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest