Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ellenben akinek fontos a pénz jobban jár a konzollal, mert annyit nem kell költeni rá"
Ez sajnos nem igaz.150-200e HUF egy játék PC. Egy PC játék ára 2e-4e HUF, ha vár az ember pár hónapot vmi akcióra, és megéri várni, mert addig jönnek a patchek, ingyen DLC-k, modok, stb. Ja, és a PC multi ingyen van
120e egy PS4. Egy konzol játék a megfelelő helyen 12e HUF (van ahol 15e), amiből pár hónap múlva is csak 10e lesz. Hosszútávon kb. egálban vannak, ha azt nézzük, hogy néha fejleszted a PC-t. Konzol játékoknál nincsenek akciók..
Amúgy meg Tomb Raider pont jobb egér+bill. kombóval, mint kontrollerrel szvsz.
Bármely TPS jobb lenne egér+bill. kombóval, én valahogy nem csípem, ha az auto-aim céloz, és nem én!Tipikus példa az Uncharted, rosszul voltam az auto-aimtől végig, de pl. amiket írtál még (Batman, AC4, autós játékok), azokra valóban megfelelő a kontroller.
Új hozzászólás Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest