- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
"valami komoly szociális problémád lehet"
Ezt miből szűrted le?"Senki nem bántotta a pc -t nyugodj meg."
"PC -n meg hemzsegnek""A konzolok fölényét le kell nyeljed, nem tudsz mit csinálni. Ez van."
Tudom jól hogy a nextgen konzolok bivalyerősek lesznek. Nem is a gépekkel van a bajom (talán én is veszek egyet az exclusive címek miatt) hanem a felhasználók beképzeltségéből. Korábban is láttam egy hírnél valami olyasmit írtál hogy " A PC-sek csak béta tesztelték a Diablo 3-at" Baromi vicces voltál tényleg
A casual weekend warriorok miatt egyre butábbak és egyszerűbbek lesznek a játékok. Az AC 3-at is lebutították, a Crysis 3 is a legnehezebb fokozaton is olyan könnyű, hogy majdnem elaludtam játék közben.
A konzolosok folyamatosan szidják a PC-t (nem mondom hogy fordítva nincs így), közben meg pont hogy a konzolosok igénytelensége miatt butulnak folyamatosan a játékok. (a grafikai fejlettség meg egy helyben toporog)Azt az másolt szövegek inkább nem is kommentálnám

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 + Balatro/Smash Bros Ultimate + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- Playstation 5 lemezes 825GB, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- PlayStation 4 500GB konzol eladó + INGYEN POSTA
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő