Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
"valami komoly szociális problémád lehet"
Ezt miből szűrted le?"Senki nem bántotta a pc -t nyugodj meg."
"PC -n meg hemzsegnek""A konzolok fölényét le kell nyeljed, nem tudsz mit csinálni. Ez van."
Tudom jól hogy a nextgen konzolok bivalyerősek lesznek. Nem is a gépekkel van a bajom (talán én is veszek egyet az exclusive címek miatt) hanem a felhasználók beképzeltségéből. Korábban is láttam egy hírnél valami olyasmit írtál hogy " A PC-sek csak béta tesztelték a Diablo 3-at" Baromi vicces voltál tényleg
A casual weekend warriorok miatt egyre butábbak és egyszerűbbek lesznek a játékok. Az AC 3-at is lebutították, a Crysis 3 is a legnehezebb fokozaton is olyan könnyű, hogy majdnem elaludtam játék közben.
A konzolosok folyamatosan szidják a PC-t (nem mondom hogy fordítva nincs így), közben meg pont hogy a konzolosok igénytelensége miatt butulnak folyamatosan a játékok. (a grafikai fejlettség meg egy helyben toporog)Azt az másolt szövegek inkább nem is kommentálnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest