- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Annyi a gond, hogy kevesebb AMD-s laptop van, de tényleg jobbak néhol! Nekem mondjuk nincs laptopom, de a gépem AMDs, és nagyon jó!
Scythe: engem is zavar, PhII tényleg jobb lenne, de már ezekhez képtelen vagyok hozzászokni
Inkább ki szoktam írni. Miért nem tud az AMD is 2-3-betűs procineveket kitalálni?!
De most nem, intelnél ott a C2D, C2Q, PIV, cD, i3, i5, i7, simán érthető, elterjedt rövidítések, az AMD meg Athlon, Phenom. Mondjuk kitaláltam, hogy lehetne rövidíteni! AX2, AX3, AX4, PX2, PX3, PX4. Szerintem jó lehet!
-
picur220
veterán
válasz
D4rkAv3ng3r #390 üzenetére
Huh, most ezt a PII-t nagyon benéztem Pentium II-nek
Vááh, hogy lehetek ilyen hülye
-
picur220
veterán
a 40-42 000 forintos kategóriában jelenleg a Phenom II X4 965 éri meg legjobban az árát.
Szerintem a 955 jobban megéri az árát, mert teljesen megegyezik a 965-tel, csak a szorzója egyel kisebb, amit könnyedén felemelhetünk, ha szeretnénk. Olcsóbb 5k-val, szóval én inkább azt ajánlanám helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest