Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• dízelracer

őstag

válasz Gyuri27 #341 üzenetére

Smokegyuri. Pontosan tudod, hogy nem azért írtam/írom ezeket mert AMD ellenes lennék (hogy mást ne mondjak nem rég váltam meg a 939-es gépemtől amit 2005óta nem volt szívem eladni). Azért mert "odaát" ezzel poénkodunk Lipivel az egy dolog. Nem kell komolyan venni. De az i5-750 és a X4 965 között alig van 2-5ezer forintnyi különbség. És ha nagyon spórolósra fogja az ember a figurát vehet alá 18k-ért is új lapot. Ok az full fapad tuningolni nem nagyon kell vele de nincs is rá igazán szükség mert a i5-750 alapból potens kis dög. AM3 vonalon is kb 17-18k körül kezdődnek a bevállalható alaplapok. Így már azért másabb a kép. Ha minden hozzávaló (vga, hdd, stb) azonos akkor legrosszabb esetben is maximum +5k val drágább egy i5-750konfig. Amúgy meg: [link]

A Core i7 meg egy teljesen más dimenzió a Phenom X4-hez képest. Össze kell őket engedni azonos órajelen és rögtön kibukik a két architektúra közötti különbség. Én erről beszéltem mindvégig. Aki megengedhet magának egy X4 965-öt vagy egy i7-920at annak már csak a nyújtott teljesítmény a mérvadó nem az ár.

Új hozzászólás Aktív témák