- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
dízelracer #193 üzenetére
Világos. Hát..asszem az enyém is olyan trágya volt, zabálta a feszt, valami 0,73V-on is ment primesatbilan..
Én a nyár miatt (semmire se kell agép szinte a neten kívül, de pénz meg igen) cseréltem le, télre kiokoskodom, mi lesz a következő lépés, feltéve ha..kell. Mert Boginak Sims3-ra, a másik törpémnek meg WoW-ra nem nagyok kell.
(#197) Scholes9:
Így 40 felett teszek a játékokra, nem játszom soha, így erről nyilatkozni nem tudok, főleg arról, hogy alapon. Viszont ..most is mondom, aki Intel 4 magra hajaz és a 4mag és nem a MHz a lényeg, az nem Quad 9550-et fog venni. Ha meg vki azt, akkor tuningolja is, ezért kell ez neki. Alsó határon 4GHz. (Itt is inkább az a kérdés, mennyi-milyen kiscsi-fesz kell neki. ) Ha beteszed a gépbe és csak boot és kész, aláírom én, (..), de ez (főleg itt) nem jellemzó, s akkor a másik oldal se jöjjön már plusz kendermagokkal. Viszont ha tuning. (mert ugye q9550-et vett) na akkor ...Érted. X-y azért vesz amd-t, hogy 2ből 4 magot csinéljon és hurrá hurrá..
akkor én hagy vegyek már azért quadot, hogy 4,5GHz-en menjen..És az AMD hol lesz hozzá?
Ne linkeket mutassatok már, más tesztjeire hivatkozva. Van táblázatotok már a tuningosunkban, teszteljetek, nyomjátok a jobbnál jobb eredményeket, az "kézzel fogható".
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest