Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz dízelracer #193 üzenetére

Világos. Hát..asszem az enyém is olyan trágya volt, zabálta a feszt, valami 0,73V-on is ment primesatbilan.. ;) Én a nyár miatt (semmire se kell agép szinte a neten kívül, de pénz meg igen) cseréltem le, télre kiokoskodom, mi lesz a következő lépés, feltéve ha..kell. Mert Boginak Sims3-ra, a másik törpémnek meg WoW-ra nem nagyok kell.

(#197) Scholes9: :O Így 40 felett teszek a játékokra, nem játszom soha, így erről nyilatkozni nem tudok, főleg arról, hogy alapon. Viszont ..most is mondom, aki Intel 4 magra hajaz és a 4mag és nem a MHz a lényeg, az nem Quad 9550-et fog venni. Ha meg vki azt, akkor tuningolja is, ezért kell ez neki. Alsó határon 4GHz. (Itt is inkább az a kérdés, mennyi-milyen kiscsi-fesz kell neki. ) Ha beteszed a gépbe és csak boot és kész, aláírom én, (..), de ez (főleg itt) nem jellemzó, s akkor a másik oldal se jöjjön már plusz kendermagokkal. Viszont ha tuning. (mert ugye q9550-et vett) na akkor ...Érted. X-y azért vesz amd-t, hogy 2ből 4 magot csinéljon és hurrá hurrá..
    akkor én hagy vegyek már azért quadot, hogy 4,5GHz-en menjen..És az AMD hol lesz hozzá?
    Ne linkeket mutassatok már, más tesztjeire hivatkozva. Van táblázatotok már a tuningosunkban, teszteljetek, nyomjátok a jobbnál jobb eredményeket, az "kézzel fogható".
    [link]
    :R

Új hozzászólás Aktív témák