Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz #98593280 #97 üzenetére

huhh..Nem semmi. Tudod az a vicc, hogy mikor egy Intel és egy AMD 4 magost összeresztenek és egy q9550pl.(ami szted vicc) alázza ezeket az olcsó AMD-ket, akkor TI hangoztatjátok, hogy nem azzal kell összevetni, az árat kell nézni és nem a magokat...
    Intel 4 magja drága de tud, amd olcsó és nem ellenfele a q94,q9550-nek..

Mit érdemes venni? Mindenkinek azt amit ki is használ. Nem? Ez szubjektív. Okosan Intelnél is lehet olcsó és ügyes, hidd el. Szaros g31-es nevetve megy 400FSB felett, kis cerkák is 4Ghz felett..Kérdés kinek kell. Mikor kellett a q9550-esen 4,4GHz-en ment 24/7-ben, a Team Xtreem 1200-as se göcögött 4-4-4-12 -ben PL 6-on..de, jött a nyár, kivettem a gépből 130k-t mert netre nem kell. Lett ez a kuki lap, a bajnok 3300-ast elcseréltem erre a 7400-re, és kuki 667-es kingston ramokkal"megerősítve", megy a gép és..amire most használom..semmi különbség. Ok, ha kevés az idő és nyitok meg sorra mindent, akkor eldobom az agyam mert tetü lassú, de ez ritka. Nekem elég lenne (ha találnék egy q716A-st 2180-as is most.)
    A teszt és a végszó tök rendben van szerintem. Az igaz, hogy az Intel alá a deszka nem volt optimális, de most ha tuningba kezdenénk, jönnél gondolom azzal, hogy aki netre stb használja és olcsó cuccokat pakol össze az tuti nem fogja 4GHz felett járatni a procit egy P35-ben pl. Pedig szerintem az is szempont lehet, hogy "szarból várat".. :R

Új hozzászólás Aktív témák