Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
A PH nem egy Pistike, és nem is csak egy weboldal. A Prohardver egy gazdasági társaság.
És valóban milliós tételekről van szó, ami viszont nem okozhat gondot éves szinten egy cégnek, mert ha igen, akkor ott baj van.
A cég pénzügyi eredményeit és a tevékenységét látva pedig egyértelműen kiderül, hogy nem hülyék vezetik, és tudják, hogy mit csinálnak.
Én ezért is fizetek elő, mert tudom mennyi munka van egy cég vezetésével, és mennyit dolgoztak a srácok az elmúlt majd 2 évtizedben, és én ezt nem várom el ingyen.
Sok jó teszt kell, amibe adott esetben sajnos invesztálni kell, mert ez vonzza az olvasót, növeli a kattintás számot, amire már lehetne alapozni a reklámot is. Ha előbbi elmarad, akkor elmaradnak az olvasók is.
A baj ott van inkább, hogy szabad kezet kaptak olyanok, akiknek nem lett volna szabad. De leginkább még csak a laphoz kerülni sem. A lejtmenet akkor indult be nagyon, amikor eltűnt az objektivitás az oldalról a cpu/vga híreknél teszteknél.
Egy két megszállott mondhatja, hogy nem így van, pedig a véletlenek furcsa egybeesése ezt mutatja.
-
Nem akarok Én a PH zsebében turkálni, de leírtam a megoldást erre, ha nincs pénz kérni kell, ennyia titok. 100 ember lehet, hogy támogatná az ötletet, illetve csak 99 kell már rajtam kívül. a másik fele, hogy egy másik Pc oldal sem tart prémium felhasználókat akik tagsági díjat fizetnek. ha csak 500 ember fizet be 5000 ft-t pusztán azért mert kedveli az oldalt abból lehetne visszaforgatni akár igen, évente egy 500K-t hardverre költeni, mert amúgy ilyen tesztek lesznek a végeredmények, mint ez itt. El kell dönteni, hogy megtanulunk magyarázkodni és ebből meddig élünk meg, vagy pedig megpróbálunk változtatni ezen. Abszolút nincs mit védened ezen, bármilyen okból kifolyólag, de ilyen hibás tesztek még a logouton sem jelenhetnének meg , nem hogy Magyarország legnagyobb ilyen jellegű oldalán.
-
Hannibhál
őstag
gtx 1080 ti kb 280, el lehet adni 275ért, 3 év garival, azzal a felkiáltással, hogy csak tesztre volt hazsnálva. Én pl simán vennék ph-tól használt termékeket, mert biztos lennék benne, hogy nincs baja, akár ugyan annyiért is,(ha lenne pénzemXD)
A proci kérdésre meg, össze kéne állítani egy tesztcsomagot, ami kb 2-3 évig nem változik, így max 1-2 csúcsproci kéne(amd és intel) aztán a tesztelt procikat is tovább lehetne adni, s mivel nem változtatjuk a konfigot illetve a programokat(netet sem teszünk rá) összevethetőek lennének a tesztek.
Vagy ha mindig frissítjük a dolgokat, akkor igen, mindig megvenni x db procit s eladni x db procit, a vga kártyás példánál maradva minimális lenne a befektetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest