Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Projektor topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz
Cobra652
üzenetére
Nem mentünk rá arra, hogy AMD győztest hirdessünk a tesztekben, a tuning arra szólt, hogy mire lenne képes, semmi több célt nem szolgált. A tesztben pedig többször is előfordult, hogy tuningos eredmény ha hajszállal is rosszabb volt, mint az alapórajeles, így konstatáltuk, hogy a mérés idején azzal a BIOS-al voltak memóriakezelési gondok, rendre memóriaérzékeny alkalmazásoknál fordult ez náluk elő... július 5.-én jött meg az AGESA 1.0.0.6 BIOS a laphoz, de akkor már a tesztelési fázison túl voltunk, a processzorok jelentős részét meg le kellett adnunk az AMD képviselőjének. Ha nem így alakult volna, bizonyára újramérjük az egészet a Ryzen csapatból a friss BIOS-sal, főleg a tuningos részt, hogy lássuk sikerült-e megoldaniuk. De még mindig nem azért, hogy AMD processzort hozzunk ki győztesnek... engem személy szerint ebben a témában azzal lehetne megvádolni, hogy Intel párti vagyok, mivel az otthonom nappalijából 10 év után cseréltem le egy AMD kazánt egy G3260 Pentiumra, a mindenes gépem meg egy PII-es Celeron óta Inteles - teljes vonal Pentium II Celeron 300 MHz, P3 Tualatin1333 MHz, P4 3,0 GHz (Prescott, a kazán), Core 2 Duo E6600, E8400, Core I5 4670) És a videókártyák sztorija is megérne egy misét... maradjunk annyiban, hogy nincs AMD videókártya a gépeimben
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest