Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Brutális eb #56 üzenetére
Tehát akinek nV kártyája van, az az EA szerint warezos?
Sunyi zöldek -
Morden24
nagyúr
válasz
Healbacsi #35 üzenetére
Igazából erre sajnos nincsen statisztikai adatom, de tekintve, hogy jópár szarabb értékelést is bekapott a DA2, el tudom azt is képzelni, hogy tényleg kinyomták, mert ha eltolják, akkor kemény visszamondásokkal számolhatnak.
Viszont ezzel annyi a bajom, hogy a megjelenés már egy relatíve régóta fixált dátum volt, az meg, hogy nem megy az nV karikon dx11-ben, feltételezem nem márciusban tűnt fel egy hétvégén valamelyik unatkozó kódernek.
-
Morden24
nagyúr
Nos kb. nekem is ez ugrott be egyből...
(#20) Abu85: Én az emberi mulasztást azért zárnám ki, mert egy teljes termékpalettát érint a probléma. Tényleg teljesen lehetetlennek tartom, hogy nem nézték volna meg. Lehet naiv vagyok, de...
A felsorolásodra meg annyit, hogy véleményem szerint az 1-es nem zárja ki a 2-est, sőt.
(#30) ollie: Történt már ilyen, szóval miért ne lehetne ezt feltételezni?
-
Morden24
nagyúr
A szoftver megvásárlásával támogatást is vásároltak, vagyis az NV-nek kötelező segíteni
Na ez az a része, ami nekem eddig homály volt.
Így viszont ha lehet, még inkább pislogok, mint hal a szatyorban.Mindegy, összeesküvés-elméletek gyártása helyett kivárom, amíg lesz valami hivatalos álláspont, de rohadtul érdekel, hogy hogyan magyarázzák ezt ki
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, nekem most ez egy kicsit lejáratás-gyanús, de nem mondok semmit, mert nyilván úgy sincs elég háttérismeretem.
Viszont ultra gáz. Pont az ilyenek miatt örülök neki, hogy a PC-s "hácé géming" részemről a múlté. Ezt nem flémnek szánom, csak egyszerűen számomra érthetetlen, hogy lehet ennyire szétzuhant egy ilyen piac...
Mert az még oké, hogy egy-egy driver hibás, meg hasonlók. De hogy egy komplett termékcsaládon nem működőképes egy szoftver, azért nagyon húzós... -
Morden24
nagyúr
Jelenleg nincs olyan GeForce, ami képes a játékot DirectX 11-ben futtatni magasabb grafikai beállítások mellett
Én nem látom a fától az erdőt, vagy ez egy relatíve ütős probléma, amiről azt feltételezné az átlagnépség. hogy tán mégiscsak feltűnt a tesztelés folyamán....? Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest