- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Brutális eb #56 üzenetére
Tehát akinek nV kártyája van, az az EA szerint warezos?
Sunyi zöldek -
Morden24
nagyúr
válasz
Healbacsi #35 üzenetére
Igazából erre sajnos nincsen statisztikai adatom, de tekintve, hogy jópár szarabb értékelést is bekapott a DA2, el tudom azt is képzelni, hogy tényleg kinyomták, mert ha eltolják, akkor kemény visszamondásokkal számolhatnak.
Viszont ezzel annyi a bajom, hogy a megjelenés már egy relatíve régóta fixált dátum volt, az meg, hogy nem megy az nV karikon dx11-ben, feltételezem nem márciusban tűnt fel egy hétvégén valamelyik unatkozó kódernek.
-
Morden24
nagyúr
Nos kb. nekem is ez ugrott be egyből...
(#20) Abu85: Én az emberi mulasztást azért zárnám ki, mert egy teljes termékpalettát érint a probléma. Tényleg teljesen lehetetlennek tartom, hogy nem nézték volna meg. Lehet naiv vagyok, de...
A felsorolásodra meg annyit, hogy véleményem szerint az 1-es nem zárja ki a 2-est, sőt.
(#30) ollie: Történt már ilyen, szóval miért ne lehetne ezt feltételezni?
-
Morden24
nagyúr
A szoftver megvásárlásával támogatást is vásároltak, vagyis az NV-nek kötelező segíteni
Na ez az a része, ami nekem eddig homály volt.
Így viszont ha lehet, még inkább pislogok, mint hal a szatyorban.Mindegy, összeesküvés-elméletek gyártása helyett kivárom, amíg lesz valami hivatalos álláspont, de rohadtul érdekel, hogy hogyan magyarázzák ezt ki
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, nekem most ez egy kicsit lejáratás-gyanús, de nem mondok semmit, mert nyilván úgy sincs elég háttérismeretem.
Viszont ultra gáz. Pont az ilyenek miatt örülök neki, hogy a PC-s "hácé géming" részemről a múlté. Ezt nem flémnek szánom, csak egyszerűen számomra érthetetlen, hogy lehet ennyire szétzuhant egy ilyen piac...
Mert az még oké, hogy egy-egy driver hibás, meg hasonlók. De hogy egy komplett termékcsaládon nem működőképes egy szoftver, azért nagyon húzós... -
Morden24
nagyúr
Jelenleg nincs olyan GeForce, ami képes a játékot DirectX 11-ben futtatni magasabb grafikai beállítások mellett
Én nem látom a fától az erdőt, vagy ez egy relatíve ütős probléma, amiről azt feltételezné az átlagnépség. hogy tán mégiscsak feltűnt a tesztelés folyamán....? Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest