Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Morden24 #8 üzenetére

Nekem is sok dolog átfutott a fejemben. Igazából ami érdekes, hogy senki sem mond semmit. A Bioware csak annyit mondott, hogy tudunk a problémáról és dolgoznak rajta. Ez nyilván teljesen korrekt, de ezt nem vették észre a játék kiadása előtt? Vagy ha észre vették, akkor miért nem szóltak az NV-nek? Eleve, ha már kifizették a méregdrága NVIDIA Parallel Nsight szoftvert, akkor az pont arra van kitalálva, hogy monitorozza a kártyák ideális terhelését. A szoftver megvásárlásával támogatást is vásároltak, vagyis az NV-nek kötelező segíteni, ha gond van.
    Az AMD-től kérdeztem, hogy tudnak-e valamit, de jött a sablonválasz, hogy ők csak arra figyelnek, hogy a Radeonon jó legyen, a GeForce sebességéről az NVIDIA-nak kell gondoskodni. Kérdezzem őket.
    Az NV meg egyelőre lapít a magas fűben, nem egy mailt küldtem nekik, de azon kívül, hogy rakjam fel a legújabb drivert nulla hozzáfűznivalójuk van.

A GDC11-et meg abszolút nem értem. Az NVIDIA pont a Dragon Age 2-őn prezentálja a Parallel Nsight érdemeit, az EA és a Bioware hivatalos partnereként? Ez abszolút érthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák