Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Csakazértis Debian ?
Végülis minden linux alapja, úgyhogy jogos. Legelőszőr cégnél Suse-val találkoztam, aztán otthon Red Hat. Az igazi sikerélmény aztán az volt, amikor előszőr sikerült elindítani Debian-t nem konzolról. Addig csak küzdés volt a Xserver beállításokkal, neked biztos ismerős. Manapság meg egy GUI gond nélkül települ.Most néztem a Mint-et, hogy milyen felhasználóbarát lett, még az Ubuntuhoz képest is.
Red Hat alapú Fedora még mindig jók dokumentált, és élen jár a legújabb kernelverziók használatában. Suse talán már nem süsü a Novell óta, de még mindig a KDE-t favorizálja, pedig a Gnome sokkal egyszerűbb, Ubuntu meg egyszerűen Windows-ról áttérőknek leginkább való disztró. Gentoo, illetve méginkább Slackware meg a geekeknek.
A linux bátran ajánlható például olyanoknak, akik egy-egy veszélyesnek tűnő oldalt Windows alatt nem mernek megnyitni, azoknak, akik szeretnek kísérleteznim és mindazoknak, akik nem szeretik a zártságot. -
A M$ frissítéseknek viszont vannak függőségei
Csak az nemtom, installeren keresztül települ-e.@Namelesske : Max. annyi ehhez a RAM kérdéshez, hogy ne az oprendszer zabálja le a ramot, hanem a szoftverek, amiket futtatsz... És nem mindenkinek van 12Gb-ja. Nekem 4 van, ezen még nem swappel, de 2Gb-on a Win7 már swappel, jó Linux még nem nagyon. És akkor nem beszéltünk azokról az esetekről, ahol 512Mb vagy kevesebb van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végülis minden linux alapja, úgyhogy jogos. Legelőszőr cégnél Suse-val találkoztam, aztán otthon Red Hat. Az igazi sikerélmény aztán az volt, amikor előszőr sikerült elindítani Debian-t nem konzolról. Addig csak küzdés volt a Xserver beállításokkal, neked biztos ismerős. Manapság meg egy GUI gond nélkül települ.