Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csakazertis, de azt szoktam meg es nem lattam okat annak, hogy valtsak barmire. Ezt ismerem, lattam a kezdetekben, nagyjabol kovettem, hogy mit rendeztek at benne es milyen problema megoldasat remeltek tole, ertem a filozofiajukat meg kellokeppen nagy es stabil kozosseg van mogotte. Na meg nem szokasom installalni, van olyan rendszerem, amit 10+ eve telepitettem, azota koltozott hw-rol hw-re, update-eltem verziorol verziora.
Mondjuk az nem remlik, hogy X-szel barmi bajom lett volna: annak idejen az S3 ment siman vesa driverrel, a G400-hoz kivalo nyilt forrasu driver volt, aztan amikor mar ebben a szazadban NV-re valtottam, addigra mar rendbeszedtek a zart driveruket, meg mostanra az ATI zart drivere is hasznalhato a kurrens kartyaknal. Igazabol ami bajom volt a kezdetekben, az az, hogy a 486-osom 4 MB RAM-jat egyaltalan nem mertem X-szel terhelni, mindent szoveges konzolbol inteztem

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyomtató topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő