Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"addig a legbiztonságosabb megoldás, ha megmondod valaminek, hogy futhat, minden más esetben meg alapból nem futhat."
nem azért szereztem be a programot, hogy bűvöljem. adott programnak milyen komponense kell tökéletes működéshez, azt se tudom.
ha telepített program olyan komponense is háttérbe van amit sose használok, nem érdekel, RAM-ból van elég.
"valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
ehhez vmit nagyon el kell szúrni hogy program okozza, vagy nagyon rossz helyről warezolta le a programot. évek során sok mindent kipróbáltam,messze 100 felett,eredetük különböző, de ilyen nem történt, hogy program úgy megölte volna hogy újratelepít. az is lehet szerencsés vagyok."ott az UAC csúszka, csak vele együtt mást is elbuksz, ahogy írtam egyel lentebb"
azon kívül, hogy idegesített nem láttam hasznát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest