Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"addig a legbiztonságosabb megoldás, ha megmondod valaminek, hogy futhat, minden más esetben meg alapból nem futhat."
nem azért szereztem be a programot, hogy bűvöljem. adott programnak milyen komponense kell tökéletes működéshez, azt se tudom.
ha telepített program olyan komponense is háttérbe van amit sose használok, nem érdekel, RAM-ból van elég.
"valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
ehhez vmit nagyon el kell szúrni hogy program okozza, vagy nagyon rossz helyről warezolta le a programot. évek során sok mindent kipróbáltam,messze 100 felett,eredetük különböző, de ilyen nem történt, hogy program úgy megölte volna hogy újratelepít. az is lehet szerencsés vagyok."ott az UAC csúszka, csak vele együtt mást is elbuksz, ahogy írtam egyel lentebb"
azon kívül, hogy idegesített nem láttam hasznát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest