Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
Én is vettem egy ilyen billentyűzetet. Sajnos a tablet hibás volt az majd lessz. Alcor Access Q114M 16GB GPS + Wi-Fi + 3G tablet, White (Android) lenne.
Nemtudom a billentyűzet jóe? Winnel nem sikerült összepárosítíni. Huawei telón sikerült. Qwertz-nek látja de Qwerty és angol keverékeként működik. Winnél állandóan Pin kódot kér amiről halvány fogalmam sincs. A gari papíron kívül semmi másom nincs. Nesze neked karácsonyi ajándék!
-
kisza25
félisten
2 hónapja kezdtem el írni címlapra szántam, de sajnos nincs időm vele foglalkozni, így inkább itt publikálom, hátha lesz benne valami hasznos
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest