Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Gondolom jelezted nekik, hogy ha tévesen küldtek valamit. Másrészt nem te nézted be a rendeléskor, hogy többféle opció is lehetett a paraméterek tekintetében.
Mostanában ritkán rendelek tőlük, régebben nem volt velük gond. Valamelyik akciójukban még rk3066-os mk8080b tévé okosítót is vettem 24 dolcsiért és 32GB-os sandisk ultra microSd kártyát 16-ért. A nagyon lassú szállításon kívül nem volt velük problémám.
-
azbest
félisten
Valószínűleg csak a doboz és a légegér a hasonlóság. A mibox az amlogic 2 magos. Korábban is építettek a gyártók már amlogic chipsetekre médiajátszókat.
Úgy látom a két magoson kívül van négy magos xiaomi változat is.
-
azbest
félisten
A hang codec problémákra megoldás az ffmpeg lib használata mxplayer és diceplayer appokhoz [link].
A mxplayer nem tudom mivel érdemelte ki ezt a népszerűséget. Elég korlátozott képességű, a hw+ módjától pedig könnyen fagynak a készülékek. Ahogy korábban már beszéltünk róla, érdemes inkább diceplayert használni (rk3066-on meg pláne). Az legalább a hálózati megosztásokról való lejátszást is kezeli.
Az android beépített képernyőmegosztásánál nem tudom értelmezni a "nem látta ugyanis a telefonokat, tableteket" kifejezést. Ha jól emlékszem, akkor a cél készüléken engedélyezni kell a wifi-display opciót. A másik készüléken kell megtalálni tévére kötött kütyüt és talán valami engedélykérés után működik [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest