Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
válasz
Prelude94 #48 üzenetére
Tetszik a neved...
És örülök, hogy nem vette magadra... az írás stílusa megkövetelte...
Kicsi a világ... bár valahogy sejtettem, hogy eljut hozzád a történet...
(habár jó része számodra már ismert volt)Amiket írtál, arra azt tudom mondani, hogy:
- egy ilyen autó számára mindenképp kedvezőbb környezet BP mint egy isten háta mögötti kisfalu... válogathatsz a jobbnál jobb szakemberek közül... sok Hondás ismerőstől nem választ el a távolság... bontóért sem kell 100 kilóméterre menni stb.
- bilincs csere - na ennyit a szerelőkről, akik azon kívül szerintem mindent lecseréltek...
- gyújtókábel ... szintén zenész
- autópályás felvitel... igen, ha akkor mondod, vagy magamtól rájövök, akkor megoldható lett volna
- beázás... amiután raktam fekete szilikont az ablakkerethez, nekem megjavult... szólhattam volna, de asszem, hogy a hibalista így is baráti volt...
Hozzátéve azt is, hogy ha nem is vagy milliomos, azért tágasabb keretekből gazdálkodsz mint én, azt gondolom, hogy 1000X jobb helyen lesz nálad az autó...
Főleg azért is, mert én nem vagyok egy klubtag emberke ...
Nincs sok ismerősöm (de több mint amennyit szeretnék) , több embert utálok mint szeretek, barátom kevés van, (azok mondjuk többet érnek mint 1000 ratyi) és gyűlölök segítséget kérni (habár segíteni szeretek).
Elég magamnak való vagyok, és szeretek úgy élni, hogy nem szorulok senkire... és ez nem ment a Hondával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest