- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezeket arra találták ki, hogy amikor az ember úton van, legyen extra kakaó. Ideális esetben nem viszel hozzá külön töltőt, hanem rácsapod a laptopod USB-jére, onnan pedig lassan fog töltődni.
Soha nem mértem, hogy az enyém mennyi idő alatt töltődik fel, este felrakom, reggel leveszem. -
erdoke
titán
Használattal sütöm ki, tehát nem jelent extra töltést, csak némi odafigyelést kíván.
Egyébként ezek a külső akksi pakkok tipikusan tartalék céljából kerülnek a táskánkba, lényegesen ritkábban töltjük őket, mint magukat a mobil eszközöket, amik mellé vesszük. Magyarul ha a telefon akksija másfél év után kezd gyengülni, és 3 évet bír, akkor egy külső töltő esetében legalább a háromszorosával lehet számolni. Szóval aggodalomra semmi ok. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Igaz, elfelejtettem, hogy az én 5000-es pakkomat tart ~8 óráig feltölteni USB-ről, ez pedig 7000-es.
(#13) lujó55
Értem a célzást a másik topikra, de itt most arra gondoltam, hogy az egyik legfontosabb paraméter a külső akksiknál az energiasűrűség, tehát hogy mennyi kakaót mekkora térfogat és tömeg mellett tud tárolni. Nyilván nem teljesen mindegy, hogy egy 7000 mAh kapacitású akksi 20 ccm és 150 g, vagy 30 ccm és 250 g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honda topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Quadro FX 570 eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest