Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
HyperOS OS1.0.3.0.TKCMIXM Stable Official Update for Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G Global (veux)
Megkaptuk a HyperOS-t.
Ezt fel lehet tenni adat vesztés nélkül, (meg hogyan??) vagy ez gyalul mindent a telefonról? -
libus
őstag
Nekem is felajánlotta a frissítést, de letöltéskor mindig ellenőrzési hibát ír.
Nekem a fadtboot-os telepítési változat kellene ( ezt a verziót töltené le ) ahogy eddig is..
Le lehet valahonnét szedni azt a verziót?
Eddig nem sikerült rátalálnom.. -
libus
őstag
válasz
Viktor44 #161 üzenetére
Igen, fel lehet tenni. Éppen most csináltam meg.
[Ez alapján meg tudod csinálni] .
A telefonról másold át a letöltött Xiaomi.eu multi VEUXG V13.0.7.0.SKCMIXM fájlt Pc-re,
Winrar-al csomagold ki, nyísd meg a mappát, majd keresd meg ezt:windows_fastboot_update_rom.bat
nevű fájlt.
Azért ezt, mert ez meghagyja a telefonodon a dolgaidat!!
Aztán jobb klikk ezen a fájlon, és futtatás rendszergazdaként!
Persze előtte a telefont kapcsold ki, majd tedd fastboot móbagy: Power és hangerő le gombok egyidejű hosszan nyomva tartásával. Csatlakoztasd a telót a Pc-hez, aztán mehet awindows_fastboot_update_rom.bat
nevű fájl futtatása rendszergazdaként.
Megvárod míg lefut, majd a telefon újraindul...Örül.. -
libus
őstag
Én ezt nem tudom elmondani, hogy nem lett rosszabb!
Ugyanis nekem ez az EU-s verzió volt felrakva: VEUXG_V13.0.4.0.SKCMIXM
Ezt frissítettem a V13.0.5.0 verzióra.
Amit észre vettem, és ennek a megoldásában kérnék is segítséget.
Múlt hónap elején hibás lett az egyik redőnykapcsolóm. A héten megjött a cserélt redőnykapcsoló.
Az eWeLink app-hoz próbáltam hozzáadni az új eszközt, de ezt írja:
Ezt a precíz helymeghatározás lehetőséget nem találom a helymeghatározás beállítások között. Se máshol.
Múlt hónap elején, mikor a többi kapcsolót társítottam az applikációhoz, akkor ilyen "precíz helymeghatározás" problémát nem dobott fel az eWeLink app.
Már próbáltam olyant is, hogy régebbi verziókat telepítettem fel ebből az applikációból, de nem hozott változást.
Az alkalmazások/eWeLink/Engedélyek résznél engedélyezve van a helymeghatározás.
Valakinek ötlete erre?
Mert jelenleg hiába van itt az új kapcsoló, de nem tudom társítani a applikációhoz.
Ezek vannak beállítgatva:
Előre is köszönök minden segítséget! -
libus
őstag
Ezt nem hiszem el! Mitől lett jó?
Nem volt újraindítás, csak egy biztonsági mentést csináltam, mert hátha csak újratelepítéssel lehet majd megoldani, hogy újra legyen hívásrögzítés, és ne kelljen mindent újra beállítgatni.
A biztonsági mentés után 1-2 érdekesség jött... nyítom meg a böngészőt, erre megkérdezi, hogy ez legyen e az alapértelmezett böngésző?
A másik ami hírtelen szembetűnő volt, hogy van egy névnap widgettem a főképernyőn, és annak a háttere átlátszóra volt állítva eredetileg, de szürkére átváltott a háttér.
Ekkor jött az ötlet, hogy akkor nézzük csak meg a hívást, hogy azzal mi a helyzet?
Hogy mitől lett jó, att nem tudom, de újra van hívásrögzítés!
Erre valaki tudja magyarázatot?
-
libus
őstag
Mióta feltelepítettem ezt a Google telefon app-ot, erre a Global Stable V13.0.4.0.SKCMIXM (veux)-ra, azóta nincsen hívás rögzítésem.
Nem is mutatja híváskor..
Pedig azért raktam fel ezt a szoftvert, hogy legyen hívásrögzítés, és volt is, amíg fel nem tettem ezt a Google Telefon app-ot!
Valakinek ötlete hogy lehetne vissza varázsolni?
Már eltávolítottam ezt a Google telefon appot, de nem jött vissza!
Újra nincs kedvem telepíteni az egész telefont. -
libus
őstag
Amúgy, hiába nyomok az app ikonjára hosszan, "alkalmazásadatok" lehetőség van csak. Ezen belül itt nincs olyan lehetőség, hogy a "többi alkalmazás felett".
De a beállításokon belül sem találok olyan lehetőséget, hogy alkalmazás infó...
Ez van fent nekem: POCO X4 Pro 5G – Global Stable V13.0.4.0.SKCMIXM (veux). -
libus
őstag
válasz
bloggiold #125 üzenetére
De értesítési ablakot sem dob fel.
Csak az értesítési sávban mutatja, hogy hívásom van, és ennyi.
Ha dobna fel értesítési ablakot, akkor fel tudnám akár onnan is venni a hívást, meg mutatná, hogy ki hív. De mivel nem dob fel ilyet, ezért le kell húzni az értesítési sávot, ott a hívásra kell nyomnom, és így tudom csak felvenni. -
libus
őstag
válasz
bloggiold #113 üzenetére
Mióta feltettem ezt a szoftvert amit linkeltél, azóta van egy olyan problémám, hogy ha mondjuk böngészek vagy akármilyen applikációba benne vagyok és közben hívás érkezik, akkor csörög a telefon, DE nem helyezi előtérbe a hívást!
Azaz, ugyanúgy a böngészőt látom, vagy a Facebookot vagy a galériát vagy akármelyik applikációt amiben épp benne vagyok, és csak csörög a telefon a kezemben.
Ilyenkor le kell húznom az értesítési sávott, ott rá kell nyomnom a hívásra, és csak így tudom felvenni.
Azt nem tudnám megmondani biztosra, hogy mikor feltettem ezt a szoftvert, akkor a legelején is csinálta e ezt, vagy valamelyik applikáció miatt van e ez a hiba.
Szerintetek? Vagy el lehet állítva valami beállítás?
Viszont ha a telefon nincs a kezembe, azaz a kijelző nem világít, akkor mutatja a hívást. -
libus
őstag
válasz
bloggiold #113 üzenetére
Itt a lista amit én látok azon az oldalon, amit linkeltem. Ahol ez a szöveg található:
"Kellő hozzáértéssel, a sokszor ajánlott Xiaomi.eu ROM telepítése után, a nemzetközi piacra szánt, lebutított Global és EEA verziók minden korlátozását elfelejthetjük, lesz natív hívásrögzítés, normális AOD, DC dimming kapcsoló, nem lesznek viszont felesleges alkalmazások és reklámok."
Köszi a linket!
Még nincsen nyitva a bootloader meg még mindent le kell mentenem úgyis a telefonról, mert ez úgyis teljes gyaluval jár emlékeim szerint, mert már nagyon régen csináltam ilyent. -
libus
őstag
Üdv!
Ennek a telefonnak a mikrofonján nincs zajszűrés?
Mert elég zajos munkahelyen dolgozom és jobban hallják a háttérbe lévő hangot, mint az én hangomat.😔
Ezt nem lehet valahol korrigálni/állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest