Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
A Pixel Experiencet választottam, számomra tökéletes. Szeretem a stock droidot, nagyon jó, hogy nincs tele minden felesleges törölhetetlen appal.
A gesztus vezérlést nem tudtam megszokni, ezért visszállítottam a 3 gombos vezérlésre. A gyári launcher teljesen jó, nem kell a novával szüttyögni. Call recorder is húzható rá magisk repoból egyszerűen. Safetynet teszteken átmegy, szóval fut rajta minden banki meg szolgáltatói app.
Egyetlen hátránya, hogy a gyári kamera szoftver még nincs kész rá, szóval aki 64MP-ben akar fotózni annak egyelőre marad a MIUI.Viszont, ami nekem nagyon fontos volt és emiatt kezdtem el romokat próbálgatni az az AA, az is tökéletesen működik, nem dobál szét, nem rakja ki a spotify hangját a telóra, ha letettem a hívást. Végre hibátlanul megy, ami a MIUI-ról nem mondható el. És a wazehoz se kell eljátszani a kanossza járást.
Ami még nekem plusz pont, hogy a youtube sincs bele égetve, így a yutube vanced alapértelmezett tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged