Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
capriTomi
csendes tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Valóban túlzásnak tűnhet, hogy lehúztam az egész konszernt úgy ahogy van, de még érzelmileg erősen érintett vagyok...
Hogy lehet, hogy egy ilyen fatal errorra nem történik érdemi reakció? Miért nincs legalább valamilyen (akár csak látens) terméktámogatás? És a sajtó miért nem ösztökéli a gyártót a hozzáállásuk változtatására? A minimum, hogy a különlegesen ajánlott pecsnit visszavonom, és a márkát csak óvatosan ajánlom ezután, ha már szaksajtó vagyok.
Az újraindítás lehetőségét akkor meg vegyék ki egy frissítéssel, ha már barkács-megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest